Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu facet rzuca taka dziewczyne

Polecane posty

Gość gość

Mam taka kumpele, naprawde swietna dziewczyna, atrakcyjna, szczupla, ale ma kraglosci tam gdzie trzeba, jest interesujaca, ma wlasne hobby, a faceci wiecznie ja rzucaja jak sie w nich zakocha i angazuje w znajomosc. Jak mi opisuje swoje zwiazki to jest u niej jak w bajce, faceci mowia wielkie deklaracje, a potem nagle znikaja. Tzn jednego dnia moga jej mowic kocham cie, a nastepnego ze to nie to, to koniec. Pytam sie, bo ja sama nigdy nikogo nie mialam i jak taka fajna dziewczyna ma problem to co dopiero ja, czy jest w ogole sens zeby dzisiaj sie w cos angazowac ....

Gość gość
widocznie tylko dla niej było jak w bajce skoro faceci od niej uciekali

Gość gość
To samo miałam napisać. Znasz sytuację tylko z jej relacji, a mogłabyś mocno się zdziwić, gdybyś usłyszała, co na temat tej "bajki" mają do powiedzenia owi "straszni" faceci. Kij ma zawsze dwa końce.

Gość gość
to nie faceci od niej uciekaja, to ona wybiera takich gosci.... z opisu wynika, ze to jeden i ten sam typ faceta: przystojniak, ktory zbajeruje ja slodkimi slowkami i porzuca....

Gość gość
Tzn ona moze tez ma swoje wady, ale z tego co opisuje, to zawsze daje z siebie wszystko, stara sie jak najbardziej uszczesliwic druga osobe, a oni nagle zwiewaja...

Gość gość
Uroda to nie wszystko _ przyciąga ale nie zatrzymuje. Nie wiesz jaki ma charakter, jak dodać zachowuje się związku.

Gość gość
zdarzaja sie jej przystojniacy, ale przewaznie byli to przecietni faceci, ktorym nagle odwidzial sie zwiazek

Gość gość
czyli nie starczy jak kobieta jest piekna, zakochana, daje z siebie wszystko i seks sprawia jej przyjemnosc, lubi zaspokajac mezczyzne? Kurcze, nie moge tego zrozumiec, serio heh

Gość gość
odwidzial, bo dostali to czego chcieli: przeleciec ladna panne i tyle. to jest czysty psychologiczny przypadek kobiety, ktora wybiera jeden typ faceta, ktory nie jest materialem na zwiazek 😴 powinna sama przemyslec swoje postepowanie, dlaczego tak robi i tak decyduje, bo zaloze sie, ze zaden z nich nie byl cichym, milym chlopcem z sasiedztwa :O wszystko co opisalas charakteryzuje sie tym samym typem, a twierdzenie, ze ona cos robi co ich odgania jest kompletnie idiotyczne, bo nie zdajecie sobie sprawy ilu facetow ma kompletnie szajbniete laski, wredne, zlosliwe ci.py, przy ktorych zostaja a nie rzucaja choc powinni dla wlasnego zdrowia :O to nie jest wina tej laski, ze ja rzucaja, to jest jej problem, ze takich wybiera :O

Gość gość
Sama sobie odpowiedziałaś. Daje z siebie wszystko. Jest desperstką, która nie umie żyć dla siebie. Dlatego od niej wieją.

Gość gość
skoro sie za bardzo stara to wybiera faceta-egoiste. kazdy taki facet wie jak poderwac ladna laske, a ta sie zakochuje na prawde, i wszystko dla niego robi, tamtemu sie nudzi, bo zdobyl co chcial i rzuca. zadna filozofia. niech sie dzierwczyna przestanie starac i trzyma z daleka od takich kut/asów :O

Gość gość
wspolczuje jej :/ boje sie, ze ktos tez mnie tak potraktuje :/ i ze np. chcialabym kochac, ale chyba nie powinnam bo facetowi sie odwidzi :/ chociaz ja to widze, ze jestem jeszcze zbyt niedojrzala emocjonalnie zeby z kims byc wiec dalam sobie spokoj :/

Gość gość
13 37 z ty skąd wiesz jaka w łóżku jest twoja koleżanka. Bylas z nią? A może ta koleżanka jesteś ty sama.

Gość gość
tak mi sie zdaje :P opowiada mi po prostu. Zazdroszcze jej, ma ogromne powodzenie :P i tak mnie po prostu zaciekawil jej przypadek