Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Franek 89

NOVA CE Gdynia

Polecane posty

Go艣膰 Franek 89

Witam kto艣 uczy艂 si臋 w tej szkole?Chce si臋 zapisa膰 szukam informacji czy warto?Licz臋 na konkretne informacje

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Monika54
Ko艅czy艂am kierunek specjalista do spraw dietetyki.Jestem bardzo zadowolona. Nauczyciele pierwsza klasa, du偶o si臋 nauczy艂am,a do tego atmosfera by艂a 艣wietna. Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martaa76
Ja polecam z czystym sumieniem szko艂臋 NOVA CE w Gdyni.Zaj臋cia super,kadra 艣wietna. Warto.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ola55
Ja si臋 zapisa艂am do Nova CE w Gdyni,bo niestety nie zaliczy艂am poprawki z matury.Ale na[prawd臋 trzeba si臋 艣pieszy膰 bo na wiele kierunk贸w ju偶 s膮 ostatnie miejsca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NOVA GDYNIA
Serdecznie zapraszamy wszystkich, kt贸rym noga si臋 podwin臋艂a i nie uda艂o si臋 zda膰 matury do NOVA CENTRUM EDUKACYJNEGO GDYNIA, ju偶 wiadomo, 偶e w naszej szkole wszystkie kierunki zostan膮 utworzone! W naszej ofercie mo偶emy pochwali膰 si臋 szerok膮 gam膮 kierunk贸w BEZ CZESNEGO , zach臋camy do zapoznania si臋 z nasz膮 stron膮 internetow膮 www.nova.edu.pl W razie jakichkolwiek pyta艅 prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem 58 380 06 71 lub mailowy na adres gdynia@nova.edu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kacper61
W szkole NOVA CE w Gdyni mo偶na si臋 r贸wnie偶 zapisa膰 na semestry wy偶sze. Nie trzeba nauki zaczyna膰 od pocz膮tku. Ja zapisa艂em si臋 na 3 semestr i nie mia艂em z tym problem贸w. Szko艂a naprawd臋 wychodzi na przeciw potrzebom s艂uchaczy. Polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MarcinO4
Polecam szko艂臋 NOVA CE w Gdyni.Jestem absolwentem i zapisa艂em si臋 na kolejny kierunek,bo bardzo mi si臋 podoba nauka w tym miejscu.Z czystym sumieniem polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NOVA CE
Nie otworzyli ci kierunku, potrzebujesz legitymacji zapisz si臋 do NOVA CE w Gdyni. Nab贸r nadal TRWA!!! Ostatnie wolne miejsca,nie czekaj przyjd藕 ju偶 dzi艣 do sekretariatu szko艂y ul.艢wi臋toja艅ska 66/1 Gdynia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NOVA CE
Ostatnie wolne miejsca w NOVA CE w Gdyni!!!!Zapisz si臋 ju偶 dzi艣!!!!! Nab贸r do rocznej szko艂y policealnej zaraz si臋 zako艅czy!!!!! Zapraszamy na kierunki: -Rejestratorka medyczna -Asystent nauczyciela przedszkola -Filologia j. angielskiego -Organizator imprez 艣lubnych -Specjalista do spraw dietetyki Do zapisu zapraszamy w Sekretariacie szko艂y ul.艢wi臋toja艅ska 66/1 w Gdyni Sekretariat czynny 8-20 Nie czekaj,przyjd藕 DZI艢!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MarcinO4
Jestem s艂uchaczem szko艂y NOVA w Gdyni. Polecam,mi si臋 bardzo podoba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anka9
Ucz臋 si臋 w NOVA w Gdyni i nie p艂ac臋 czesnego:) Wybra艂am kierunek technik us艂ug kosmetycznych i jest super.Sporo nauki,ale nauczyciele s膮 bardzo pomocni.PolecaM

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MagdaJop
Nova jest super.Kadra nauczycieli 艣wietna,a to jest najwa偶niejsze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
skonczylem informatyka w novej i polecam nauczyciele duzo pomagaja, a grupy sa male, wiec maja dla wszystkich czas.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dominik87
Ja polecam Nova w Gdyni.Zgadzam si臋 ,偶e kadra nauczycieli jest tam 艣wietna do tego mega nowoczesne sale dydaktyczne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Absolwent87
Polecam Nova w Gdyni.Jestem absolwentem i mam bardzo mile do艣wiadczenia z ta plac贸wk膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja te偶 jestem absolwentk膮 rocznej szko艂y i polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
polecam nova ce, w艂a艣nie ko艅cz臋 u nich III semestr. wszystko mi sie podoba i mam nadziej臋, 偶e nie b臋d臋 mie膰 problem贸w na egzaminach ko艅cowych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja ju偶 w novej ko艅cz臋 drugi kierunek. tym razem wybra艂am p艂atny, ale zaskoczy艂o mnie to, 偶e dosta艂am czesne obni偶one o po艂ow臋, bo jestem ju偶 absolwentk膮 na innym kierunku :) naprawd臋 warto zainwestowa膰 troch臋 czasu i zdoby膰 nowe umiej臋tno艣ci :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Natalia 87
Polecam Szko艂臋 Nova Centrum Edukacyjne.Jestem obecnie na kierunku Technik us艂ug kosmetycznych. Zaj臋cia s膮 bardzo ciekawe, szczeg贸lnie praktyczne,mo偶na spora wiedz臋 uzyska膰.Szczerze polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karena 78
Zgadzam si臋 z poprzedniczka NOVA w Gdyni jest super.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NOVA CE Gdynia
Nie utworzy艂 Ci si臋 kierunek?? Zapraszamy do NOVA Centrum Edukacyjne w Gdyni!!!!!! WPADNIJ DO NAS!!!! Zapraszamy do Sekretariatu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cieszymy si臋, 偶e tak pozytywnie oceniacie nasz膮 Szko艂臋! Rekrutujemy jeszcze na najbardziej popularne kierunki - Technik us艂ug kosmetycznych i Technik informatyk! Mamy tak偶e kierunki roczne, np Asystent nauczyciela przedszkola, Rejestratorka medyczna, Specjalista ds. dietetyki! Zapraszamy do naszego sekretariatu w Gdyni przy ul. 艢wi臋toja艅skiej 66/1 - obok EMPIKU lub na nasz膮 stron臋 internetow膮! Zdob膮d藕cie z nami NOWE kwalifikacje, pozdrawiamy, NOVA CE!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja te偶 polecam NOV膭! zaj臋cia na techniku us艂ug kosmetycznych s膮 艣wietne, du偶o si臋 ucz臋 i dobrze przy tym bawi臋. poza tym robi臋 to, co lubi臋, czyli siedz臋 w kosmetykach. dobrze jest po艂膮czy膰 przyjemne z po偶ytecznym :) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nova CE Gdynia
ostatnie wolne miejsca - nab贸r trwa!!! nova centrum edukacyjne w gdyni zaprasza do zapis贸w my nadal prowadzimy nab贸r!!! ostatnie kilka dni!!! nie czekaj!!! ul. 艣wi臋toja艅ska 66/1 gdynia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam nov膮 w Gdyni! Bardzo ciekawe zaj臋cia, super kadra i szko艂a w weekendy! Same plusy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
te偶 polecam nov膮!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tuli
Tylko Nova w Gdyni jest warta uwagi.Maj膮 przyjamiej sensowny wybor kierunk贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Uczennica Policealnej Szko艂y
Ja testowa艂am kilka szk贸艂 kt贸re s膮 w mojej okolicy i zdecydowa艂am si臋 na NOVA Centrum Edukacyjne. Czyta艂am du偶o opinii w internecie a teraz ko艅cz臋 pierwszy semestr i jestem zadowolona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AdriannaS
M贸j syn si臋 tam uczy艂. Zda艂 i nigdy nie s艂ysza艂am z艂ego s艂owa na ich temat z jego ust. Syn ma wykszta艂cenie a w tych czasach to jest bardzo wa偶ne. Tak偶e zapisujcie si臋 do Nova Centrum Edukacyjne i kszta艂膰cie si臋 bo warto!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martynka1543
Je艣li chodzi o konkrety o kt贸re pytasz to: -du偶o zaj臋膰 praktycznych w por贸wnaniu z innymi plac贸wkami w okolicy (Gdynia), -OGROMNY wyb贸r kierunk贸w! -Fajna kadra nauczycieli (mo偶na si臋 z ka偶dym dogada膰, wysy艂aj膮 materia艂y je艣li kto艣 potrzebuje bo np nie m贸g艂 pojawi膰 si臋 na zje藕dzie, -Panie z sekretariatu bardzo czujne, zawsze o wszystkim przypominaj膮 i dbaj膮 o nasz interes,

Udost臋pnij ten post