Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Franek 89

NOVA CE Gdynia

Polecane posty

Gość Franek 89

Witam ktoś uczył się w tej szkole?Chce się zapisać szukam informacji czy warto?Liczę na konkretne informacje

Gość Monika54
Kończyłam kierunek specjalista do spraw dietetyki.Jestem bardzo zadowolona. Nauczyciele pierwsza klasa, dużo się nauczyłam,a do tego atmosfera była świetna. Polecam

Gość Martaa76
Ja polecam z czystym sumieniem szkołę NOVA CE w Gdyni.Zajęcia super,kadra świetna. Warto.

Gość ola55
Ja się zapisałam do Nova CE w Gdyni,bo niestety nie zaliczyłam poprawki z matury.Ale na[prawdę trzeba się śpieszyć bo na wiele kierunków już są ostatnie miejsca.

Gość NOVA GDYNIA
Serdecznie zapraszamy wszystkich, którym noga się podwinęła i nie udało się zdać matury do NOVA CENTRUM EDUKACYJNEGO GDYNIA, już wiadomo, że w naszej szkole wszystkie kierunki zostaną utworzone! W naszej ofercie możemy pochwalić się szeroką gamą kierunków BEZ CZESNEGO , zachęcamy do zapoznania się z naszą stroną internetową www.nova.edu.pl W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem 58 380 06 71 lub mailowy na adres gdynia@nova.edu.

Gość Kacper61
W szkole NOVA CE w Gdyni można się również zapisać na semestry wyższe. Nie trzeba nauki zaczynać od początku. Ja zapisałem się na 3 semestr i nie miałem z tym problemów. Szkoła naprawdę wychodzi na przeciw potrzebom słuchaczy. Polecam.

Gość MarcinO4
Polecam szkołę NOVA CE w Gdyni.Jestem absolwentem i zapisałem się na kolejny kierunek,bo bardzo mi się podoba nauka w tym miejscu.Z czystym sumieniem polecam.

Gość NOVA CE
Nie otworzyli ci kierunku, potrzebujesz legitymacji zapisz się do NOVA CE w Gdyni. Nabór nadal TRWA!!! Ostatnie wolne miejsca,nie czekaj przyjdź już dziś do sekretariatu szkoły ul.Świętojańska 66/1 Gdynia.

Gość NOVA CE
Ostatnie wolne miejsca w NOVA CE w Gdyni!!!!Zapisz się już dziś!!!!! Nabór do rocznej szkoły policealnej zaraz się zakończy!!!!! Zapraszamy na kierunki: -Rejestratorka medyczna -Asystent nauczyciela przedszkola -Filologia j. angielskiego -Organizator imprez ślubnych -Specjalista do spraw dietetyki Do zapisu zapraszamy w Sekretariacie szkoły ul.Świętojańska 66/1 w Gdyni Sekretariat czynny 8-20 Nie czekaj,przyjdź DZIŚ!!!!!

Gość MarcinO4
Jestem słuchaczem szkoły NOVA w Gdyni. Polecam,mi się bardzo podoba.

Gość Anka9
Uczę się w NOVA w Gdyni i nie płacę czesnego:) Wybrałam kierunek technik usług kosmetycznych i jest super.Sporo nauki,ale nauczyciele są bardzo pomocni.PolecaM

Gość MagdaJop
Nova jest super.Kadra nauczycieli świetna,a to jest najważniejsze.

Gość gość
skonczylem informatyka w novej i polecam nauczyciele duzo pomagaja, a grupy sa male, wiec maja dla wszystkich czas.

Gość Dominik87
Ja polecam Nova w Gdyni.Zgadzam się ,że kadra nauczycieli jest tam świetna do tego mega nowoczesne sale dydaktyczne.

Gość Absolwent87
Polecam Nova w Gdyni.Jestem absolwentem i mam bardzo mile doświadczenia z ta placówką.

Gość gość
ja też jestem absolwentką rocznej szkoły i polecam

Gość gość
polecam nova ce, właśnie kończę u nich III semestr. wszystko mi sie podoba i mam nadzieję, że nie będę mieć problemów na egzaminach końcowych

Gość gość
ja już w novej kończę drugi kierunek. tym razem wybrałam płatny, ale zaskoczyło mnie to, że dostałam czesne obniżone o połowę, bo jestem już absolwentką na innym kierunku :) naprawdę warto zainwestować trochę czasu i zdobyć nowe umiejętności :)

Gość Natalia 87
Polecam Szkołę Nova Centrum Edukacyjne.Jestem obecnie na kierunku Technik usług kosmetycznych. Zajęcia są bardzo ciekawe, szczególnie praktyczne,można spora wiedzę uzyskać.Szczerze polecam.

Gość Karena 78
Zgadzam się z poprzedniczka NOVA w Gdyni jest super.

Gość NOVA CE Gdynia
Nie utworzył Ci się kierunek?? Zapraszamy do NOVA Centrum Edukacyjne w Gdyni!!!!!! WPADNIJ DO NAS!!!! Zapraszamy do Sekretariatu.

Gość gość
Cieszymy się, że tak pozytywnie oceniacie naszą Szkołę! Rekrutujemy jeszcze na najbardziej popularne kierunki - Technik usług kosmetycznych i Technik informatyk! Mamy także kierunki roczne, np Asystent nauczyciela przedszkola, Rejestratorka medyczna, Specjalista ds. dietetyki! Zapraszamy do naszego sekretariatu w Gdyni przy ul. Świętojańskiej 66/1 - obok EMPIKU lub na naszą stronę internetową! Zdobądźcie z nami NOWE kwalifikacje, pozdrawiamy, NOVA CE!

Gość gość
ja też polecam NOVĄ! zajęcia na techniku usług kosmetycznych są świetne, dużo się uczę i dobrze przy tym bawię. poza tym robię to, co lubię, czyli siedzę w kosmetykach. dobrze jest połączyć przyjemne z pożytecznym :) pozdrawiam

Gość Nova CE Gdynia
ostatnie wolne miejsca - nabór trwa!!! nova centrum edukacyjne w gdyni zaprasza do zapisów my nadal prowadzimy nabór!!! ostatnie kilka dni!!! nie czekaj!!! ul. świętojańska 66/1 gdynia

Gość gość
Polecam novą w Gdyni! Bardzo ciekawe zajęcia, super kadra i szkoła w weekendy! Same plusy!

Gość gość
też polecam novą!

Gość Tuli
Tylko Nova w Gdyni jest warta uwagi.Mają przyjamiej sensowny wybor kierunków

Gość Uczennica Policealnej Szkoły
Ja testowałam kilka szkół które są w mojej okolicy i zdecydowałam się na NOVA Centrum Edukacyjne. Czytałam dużo opinii w internecie a teraz kończę pierwszy semestr i jestem zadowolona.

Gość AdriannaS
Mój syn się tam uczył. Zdał i nigdy nie słyszałam złego słowa na ich temat z jego ust. Syn ma wykształcenie a w tych czasach to jest bardzo ważne. Także zapisujcie się do Nova Centrum Edukacyjne i kształćcie się bo warto!

Gość Martynka1543
Jeśli chodzi o konkrety o które pytasz to: -dużo zajęć praktycznych w porównaniu z innymi placówkami w okolicy (Gdynia), -OGROMNY wybór kierunków! -Fajna kadra nauczycieli (można się z każdym dogadać, wysyłają materiały jeśli ktoś potrzebuje bo np nie mógł pojawić się na zjeździe, -Panie z sekretariatu bardzo czujne, zawsze o wszystkim przypominają i dbają o nasz interes,