Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pieczenie i podrażnienie pochwy i sromu po seksie POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Po basenie złapałam grzybicę dostałam macmiror i orungal, objawy przeszły, zero pieczenia, swiadu czy uplawow, ale podczas seksu - nagle pieczenie przy wejściu do pochwy i warg sromowych, obrzęk, zaczerwienienie. Dostałam gynalgin i pimafucort i sytuacja taka sama - na codzień nic a po seksie koszmar. Po paru godzinach dolegliwości ustępują i jest ok. Co to może być? ?? Zwłaszcza że leki, które przyjmowałam lecza i grzyby i bakterie i pierwotniaki więc powinno być ok ;( jestem załamana, nie mogę się normalnie kochać, problem trwa już miesiąc :( możecie coś polecić??

Gość gość
150zl platne z gory

Gość gość
Dodam że ginekolog twierdzi, że wszystko jest ok i on nie widzi już żadnej infekcji

Gość gość
Może spróbuj probiotyki dopochwowe odbudują florę po tych lekach które brałaś.

Gość gość
Właśnie stosuje od kilku dni, ale sytuacja się utrzymuje :( na codzień ok, a jak tylko dojdzie do zbliżenia to reakcja wręcz alergiczna (ale to na pewno nie alergia, nie używamy prezerwatyw ani żeli, a wcześniej nie było tego problemu).

Gość gość
Dziewczyno twoja piz.a jest uczulona na to pracie.Odczekaj miesiąc i zmień zobaczysz co się będzie działo.

Gość gość
Zażywaj provag, który będzie chronił przed infekcjami pochwy i dróg moczowych. Probiotyk wzmocni mikroflorę jelit, co przy doustnym leczeniu grzybicy będzie dla Ciebie korzystne. Zmień prezerwatywy na nielateksowe, Unimil ma takie. Jak nic się nie zmieni skonsultuj się z innym ginekologiem

Gość gość
Spróbuj przeleczyc sie Hydrovagiem, byc może silen leki podrażniły błony śluzowe pochwy, a ruchy frykcyjne w czasie seksu powodują dodatkowe ich podrażnienia. Globulka po rozpuszczeniu powleka błony śluzowe chroniąc je przed podrażnieniami i przyspiesza gojenie ran.

Gość gość
Może zaraziłaś partnera i on teraz Ciebie zaraża