Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NICKkobieta

szukać faceta, czy dać sobie z tym spokój?

Polecane posty

Mam problem z doborem partnerów życiowych - niestety są to osoby uzależnione lub współuzależnione. Zastanawiam się, czy kiedykolwiek wybiorę osobę spoza tego kręgu? Przyczyną takich decyzji jest rodzina. Niestety przykład z domu rodzinnego zdecydowanie dominuje. Czy istnieje sposób na wybór według innego klucza? Jakoś do tej pory na to nie wpadłam...

Gość gość
piertoli mnie to

Uciekł mi temat sorry :)oczywiscie ze jest sposob ale na to trzeba poprostu wizyty u specjalisty

Agata Młynarska kupę lat chodziła na terapię zanim wyzbyła się fałszywych wzorców

wizyty u specjalisty....mam ich sporo za sobą....niestety wybieram to, czego nie lubię ale jest mi znajome!

Gość gość
babe byś se poszukała

Dokładnie jakie cechy Cię przyciągają i jeszcze fakt ,że pomimo nieprzyjemnych odczuć dalej w takim związku tkwisz poprostu masz jakąś ukrytą potrzebę i się tego kurczowo trzymasz.Dotarcie do niej otworzy Ci oczy ale, to wszystko trzeba rozłożyć na czynniki pierwsze.

Macie rację muszę jeszcze raz przeanalizować jakie cechy, czy zachowanie drugiej osoby wybieram....potrzeby niezaspokojone znam - brak poczucia bezpieczeństwa i czułość, bliskość, ciepło (mam w tym zakresie ogromne braki). To co pozytywne w moim nietrafionym wyborze - wybieram idealnego faceta do łóżka (niestety tylko do tego). To są również faceci bardzo wrażliwi i zamknięci w sobie.

Gość prawikzewsi
wybieram idealnego faceta do łóżka x Czyli?

Czyli życie erotyczne kwitnie pod każdym względem...reszta niestety leży totalnie....czasem myślę, że głównie wyrażam własną kobiecość w sferze erotycznej, nad innymi możliwościami eksponowania kobiecości muszę jeszcze popracować...;)

A jak połączyć kobiecość z macierzyństwem? Niektóre kobiety po urodzeniu dziecka przestają o siebie dbać i nie czują się już kobiece i atrakcyjne...zostają tzw. kurami domowymi i nic więcej.

Gość gość
Jesli chcesz wiedziec czy spotkasz odpowiedniego faceta, kiedy i gdzie oraz jaki on będzie, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna.Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Pytam poważnie....we wróżki nie wierzę! wiem, że tego nikt nie zgadnie...pytam o Wasze zdanie w tym temacie. Tutaj większość pytań być może jest podobna....

Gość gość
Annona 2016.08.27 Agata Młynarska kupę lat chodziła na terapię zanim wyzbyła się fałszywych wzorców A jakie wzorce ona z domu wyniosła i kogo wybierala na parnerów? Satyryków, bardów i poetów? Patologia

Autorko, mieć świadomość tego dlaczego coś się robi, nie oznacza, że przestenie się to robić. Często potrzeba wieloletniej terapii aby na nowo zintegrować swoje wnętrze i wyjść poza swój schemat.