Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

burkowaty

zakochalem sie w przyjaciolce

Polecane posty

Witam. Proszę o pomoc. Otóż zakochałem się w mojej najlepszej przyjaciółce. Tak tak temat wałkowany. Nie wiem co mam zrobić. Przepadam za tą dziewczyną. Gdy się z nią nie spotkam to wariuje. Ona jak na razie nie chce wchodzić w żadne związki po nieudanym ostatnim. Mówi mi to wprost. Co mam zrobić? Powiedzieć jej to wprost?? Ostatnio jej powiedziałem że mi się podoba to ona mówiła że nie tylko nie to itp. Że jesteśmy tylko przyjaciółmi i między nami nic nie będzie. Boję się jej to powiedzieć żeby nie stracić z nią kontaktu. Co robić. Prosze pomóżcie

Gość gość
No i lepiej nie mow. Jestem pewna ze powiedziała to szczerze nie znając twoich uczuc i zamiarow. Przykro mi. Lepiej dla ciebie będzie jesli odpuscisz.

Gość gość
Skoro nie chce nikogo to ma powód. chcesz być plastrem na rany? bo tak zwykle jest. Wtedy ani ty ani ona nie będziecie szczęśliwi. Stracisz przyjaciółkę i zniechecisz się do kobiet. Myśl

Gość gość
burkowaty? skąd taki właśnie nick? mnie się kojarzy jedynie z tym p******* m, kafeteryjnym psem szarikiem !!! jeśli chcesz poważnej odpowiedzi chłopcze, zmień nick ;) i myśl, jak radzi ktoś z 16:15 ;)

Gość gość
Zawsze zastanawiała mnie taka relacja... Przyjaźń damsko-meska... W którym momencie poczułeś coś więcej? Czy ona zawsze była dla ciebie atrakcyjna? Czy dawala oznaki zainteresowania? Jeżeli dziewczyna mówi, że nie chce związku to pewnie tak jest... Chociaż... Może też sprawdzać twoja reakcje, np. to czy jesteś zazdrosny. Bądź przy niej, wspieraj, pomagaj i filtruj. Czas pokaże...

Tak i moja taka koleżanka powiedziała, że to kwestia czasu i wszystko się wyjaśni. Ale po wczorajszym spotkaniu dała mi nadziei że coś z tego może być. Poczekam jeszcze chwile z tym wyznaniem. Zobaczymy jak to będzie.

Gość gość
może faktycznie jest dla niej za wcześnie po rozstaniu. Jak bardzo Ci na niej zależy, to co Ci szkodzi pozostawić wszystko losowi- po prostu zająć się swoimi sprawami i trochę czekać. Być przy niej, rozmawiać, wspierać, subtelne gesty wykonywać. Ale z drugiej strony nie nastawiać się bardzo (co Ci w sumie szkodzi- tylko zyskać możesz. Bo jak urwiesz kontakt, to stracisz na pewno. A wiele się słyszy o przypadkach, kiedy dziewczyna np. po roku zdobywania się zakochała itd. Tylko nie zachowuj się jak kolega, próbuj czasem żartować i flirtować