Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma bardziej tępego, przewidywalnego stworzenia od kobiety. Oto dowód:

Polecane posty

Gość gość

http://www.netkobiety.pl/viewforum.php?id=16 x Wystarczy przejrzeć listę tych tematów i już macie obraz tego, jaki jest główny problem tych tępych zwierząt. Dział nie nazywa się: Żale na faceta, który mnie źle traktuje, a: "Miłość, związki, partnerstwo". I kolejne miejsce, gdzie dziwnym trafem wszystkie kobiety okazują się byc źle traktowane przez swoich facetów. Hahaha, kretynki. Na zmianę plujecie się w tematach, gdzie pisze się, że lecicie na bad boyów, tępych ekstrawertyków, a potem zakładacie tematy o tym, jak źle jesteście traktowane. Fałsz, kłamstwo, czy same nie widzicie co robicie?

Gość gość
Ty byłeś bardzo przewidywalny za to; wiedziałeś ze szczele ci w pysk i nie chciałeś się spotkać tchorzu.

Gość gość
Wymagają modeli to mają za swoje

Gość gość
To są chore psychiczne kobiety

Gość Karolina6311
Masz rację...WIĘKSZOŚĆ NAS KOBIET NIESTETY TAKIE SA.., Bierzemy, sobie bed boya,modela, albo po prostu faceta z kasą bo, jesteśmy, leniwe. Ale jak Pan poszuka na pewno znajdzie Pan zdrowe na umyśle osobniki mojego gatunku... Powodzenia!

Gość gość
18:55 Ja już znalazłem sobie moją miłość, ale choć jestem z nią bardzo szczęśliwy to nawet to nie likwiduje mojego lęku przed faktem, że przez to, jakimi idiotkami jesteście muszę żyć wśród coraz większej rzeszy debili i prymitywów, bo z takimi się rozmnażacie, produkując kolejnych i jedna porządna para nie nadrobi owoców kopulacji tysięcy patosów.

Gość gość
Każdy może trafić na dupka, ale tylko idiota będzie tkwił w takiej relacji. Mnie też przeraża to, że debile najchętniej się rozmnażają. Baby, które decydują się na 2 dziecko chociaż facet nie sprawdził się przy 1 to jakiś kosmos.

Gość gość683
Spokojnie....Po twojej wypowiedzi wnioskuję że twoja miłość też jest tępa i przewidywalna....no cóż.... Nie każda taka jest... Współczuję xd

Gość gość
Przypomniał mi się temat imbecylki z kafe. Facet bił ją systematycznie, a ona uważała, że jest godna podziwu bo ma zasady. Chodziło o to, że imbecylka wolała naprawić związek niż odejść. Nawet małpa wie, że z g****a nic nie ulepi.

Gość gość
19:17 Co z tego, że nie będą tkwiły, skoro wpadka już gotowa, a dziecko zrobione i kolejny tępak wyjdzie z łona, by zasilić i tak już potężną rzeszę jednostek swojego pokroju. Jestem załamany. Nie mam z kim oprócz dziewczyny spędzać czasu, a ona mieszka wiele km ode mnie i zanim będę mógł się tam przeprowadzić to minie minimum rok, bo tyle mi zostało do obrony magisterki tu, gdzie jestem aktualnie osiedlony. Jestem skazany na samotność, a wychodząc, żeby to zmienić doznaję kolejnych rozczarowań, bo widzę klony, chłopaków krótko ściętych, głupich, których z daleka słychać na ulicach, i którzy interesują się tylko piłką nożną, ewentualnie polityką(choć wątpię) i nic we łbach nie mają, byle naj*bać się, nap*dolić komuś w grupie, poprzeklinać na ławce. Kobiety nie lepsze. Miliony klonów instagramowych, ubranych w to samo. Ostatnio zobaczyłem z daleka na ławce w parku dziewczyny, to podszedłem, żeby zagadać, bo może poznam nowych znajomych, ale usiadłem najpierw na ławce i podsłuchałem ich rozmowę to rzygać mi się zachciało. Godzina gadania o tatuażach, dziarach, chłopakach z tatuażami na fejsach. I gdziekolwiek nie pójdę to zawsze jest tak samo, a łażę po mieście codziennie we wszystkie strony. Robię i po 15 km pieszo codziennie.

Gość gość
19:21 Ty z pewnością jesteś, skoro taki wniosek wyciągasz z tego co ja piszę. Kobiet wartościowych jest może 10 w skali całego kraju i moja dziewczyna się do nich zalicza, szukałem wiele lat zanim na nią trafiłem i musiałem tone g****a przerzucić, a to zrobiło ze mnie takiego zgorzkniałego mizogina. To jest już program w moim mózgu.

Gość gość
AAAAAA! Split...split!

Gość gość44938
Twoja wartościowa kobieta może mi łaskę zrobić xd pewnie się puszcza....

Gość dawid81288
Pewnie tak xd on też pewnie się puszcza xd na życie zarabia

Gość gość
Wsadził kij w kłębowisko żmij:-( teraz go zabiją. Trzymaj się Autorze.

Gość gość
22:45 Dam sobie radę, przesiaduję tu już ze 4 lata i przyzwyczaiłem się do wszystkiego. Po tak długim czasie to wszystko spływa, jak woda po kaczce.

Gość gość
22:56 I moja sperma też po tobie spływa

Gość gość
e, ja nie mam problemów w związku i nie płaczę o tych na forach. jaki jest z tego wniosek? nikt nie zakłada tematów 'słuchajcie, jestem szczęśliwa w związku' 'mój facet jest super' 'małżeństwo jest fajne', bo nikogo to nie obchodzi. pisze się po to,aby uzyskać pomoc. autorze, też jesteś dość przewidywalny. codziennie jak wchodzę na kafe wiem, że zobaczę twój wpis. kolejny raz identyczny.

Gość gość
Tak, bo dobija mnie, że jestem otoczony tępakami i żyję w takim społeczeństwie, dlatego was nienawidzę, bo to wasza wina kobiety.

Gość gość
Daj spokój one lecą tylko tępych przystojniaków oczekując bóg wie czego.

Gość gość
no dobra, ale nie masz innych zainteresowań? jakiegoś hobby? serio codziennie chce ci się zakładać taki sam temat, albo ze dwa razy dziennie? mi by było szkoda czasu. pracujesz gdzieś? nie wolisz po pracy poczytać książki, pojechać do kina, obejrzeć odcinka house of cards?

Gość gość
Nie spotkałem ani jednej dziewczyny która by nie wymagała modela

Gość gość
To nie jest wcale wina kobiet. Jeżeli wierzysz w teorię reinkarnacji to wiedz, że prawie 90 % społeczeństwa stoi po prostu na niższym stopniu ewolucyjnym karmicznym . To nie wina genów, ale dusz, które w większości są młode, dziecięce. dojrzałe

Gość gość
no to spotkałeś wirtualnie, mnie. tylko że ja mam wymagania co do wyglądu - schludny (czyste, wyprasowane ubranie, odpowiednie do okazji), zadbany (paznokcie, zarost, dezodorant) i przyjemny wyraz twarzy, może być nawet uśmiechnięty. chyba, że to też są wymagania na modela :(

Gość gość
23:21 Piszę to codziennie, żeby ludzie uświadomili sobie, że to wasza wina, nienawidzę was i najchętniej zagazowałbym 99,9% kobiet, bo rozmnażacie się z tępakami, a potem płodzicie w ten sposób kolejnych tępaków, którzy mają czelność do mnie ryja otwierać.

Gość gość336wy
S********j zawsze jesteście takie same..... W*********j szukać męża gdzie indziej... Tu są sami porzadni...

Gość gość
no, uświadamiasz nas. ale teraz zastanów się, podobno jesteś inteligentny, zastanów się tak porządnie - myślisz, że kogoś obchodzi cierpienie anonimowego gościa z forum? serio?

Gość gość
gość dziś Nie przejdzie jestem więcej niz to co napisałaś :) jak nie mam twarzy mega przystojniaka to nici ze związków.

Gość gość
to bardzo dziwne, bo żadna z moich przyjaciółek nie ma przystojniacha za męża.

Gość gość
23:31 Myślę, że nie obchodzi, ale za to będziecie miały opinię, na jaką zasługujecie i prawdziwe oblicze waszej prymitywnej płci wyjdzie na jaw.