Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amy Lee Evanescene

Evanescene

Polecane posty

Gość Amy Lee Evanescene

Kto słucha tego zespołu? Jakie są Wasze ulubione utwory? Ja uwielbiam wszystkie piosenki, ale najbardziej: Together again, The only one, Cloud nine.

Gość gość
my immortal lubilam ale teraz pewnie bym na to nie zwrocila. i fajne tez bylo seether z amy - broken.

Gość gość
Rammstein dzisiaj szaleje we Wrocku

Gość gość
My heart is broken i Call me when you are sober

Gość gość
Kiedyś ich uwielbiałam, po zmianie składu zespołu to już jedna wielka lipa. A Amy to już nie ta sama osoba, to już nie ta wokalistka rockowa jak kiedyś. Po tym jak śpiewała cudze covery i dziecięce piosenki to mi zbrzydła cała jej twórczość.

Gość gość
Drink mi tu lajf.

Gość gość
Właśnie, że byłam, ale dla mnie wykonywanie cudzych utworów zamiast praca ze swoim zespołem to żenada a do tego jeszcze te dziecięce piosenki, głupie zdjęcia, porażka. Epica lepsza.

To komentarz w stylu nie lubię twórczości Elvisa bo zagrał w tandetnym filmie gdzie nosił skarpetki i śpiewał tam głupie piosenki. Zastanów się co piszesz.

Gość gość
Wiem co piszę. Artyści z powołaniem trzymają się jednej ścieżki i w tym kierunku się rozwijają, a Amy wiele razy w wywiadach powtarza, że na dzień dzisiejszy nie nagrałaby już piosenek takich jak My Immortal itd. cały zespół wymieniła praktycznie, na koncertach fałszuje, porównując z tym co była kilka lat temu to teraz widać że robi to tylko dla kasy a woli nagrywać covery, piosenki dla dzieci. Wolę muzyków, którzy dają głębszy przekaz i robią coś w zgodzie z samym sobą. Zresztą nie zrozumiesz.

Gość gość
gość dziś Drink mi tu lajf. x o przypomniales mi o utw. ktorego nie trawie. nie rozumiem tej popularnosci wtedy. ta piosenka byla totalna sp**********. no to dobre bylo dla 14latkow, taka prawda - tak jak i avril lavigne.

Mozart uprawiał wszystkie gatunki muzyczne jakie były w jego czasach. Gdyby dzisiaj żył tworzyłby zapewne w kilkunastu różnych gatunkach i co byś powiedziała? Że nie rozwija jednego? A jak rozwinął to ma się powtarzać jak Vivaldi 500 razy interpretując swój koncert? To jest komentarz laika co ty mówisz.

Rolling Stones'i też od ponad 30 lat trzymają się jednej ścieżki i co z tego mają? Lawinę krytyki i nudną monotematyczność ale fanom się podoba, granie pod fanów to dno artystyczne.

Gość gość
Lithium, moze i falszuje ale gra na zywo. Niewiele osob potrafi tak spiewac a co dopiero bite 2h na koncercie i tak co kilka dni cala trase

Gość gość
epica nightwish delain within temptation jakoś trzymają się jednej ścieżki i nie są monotematyczni wręcz przeciwnie to wspaniałe zespoły z wiernymi fanami i evanescence się nie rozwija i nawet nie planuje nowych płyt więc zastanów się co ty bredzisz

Gość gość
to posłuchaj sharon den adel, vibeke stene, anneke, floor jansen i wiele innych jakie mają głosy nawet na koncertach zachwycają bez cienia fałszu

Gość gość
no i simone simons która śpiewa w epica przy takich amy się chowa ze swoim fałszowaniem

Nie można mierzyć dokonań zespołu innymi zespołami albo ilością płyt. Co to za obrażające komentarze w ogóle? A nie przyszło ci do głowy jak to śpiewał Markowski że "Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym, wśród tandety lśniąc jak diament"?

Gość gość
nie porównuję zespołów a jedynie uświadamiam że są zespoły które od lat grają z wielką pasją a amy lee po prostu stała się kimś innym jak kiedyś sama przyznała ze już nie odnajduje się na scenie rockowej po przerwie i zwyczajnie piszę co myślę że evanescence muzycznie nie umywa się do powyżej wymienionych zespołów

Gość gość
żeby wokalistka i ponoć kompozytorka bawiła się w śpiewanie coverów? dla mnie to śmieszne

Gość gość
racja ta cala lee na ostatnich koncertach nie spiewa tylko sie wydziera prawdziwy evanescence juz nie istnieje

Gość gość
Dla mnie najlepszy skład to był: Amy Lee, John LeCompt, Rocky Gray, Tim McCord oraz Ben Moody / Terry Balsamo!

Gość fanka24
lost in paradise nr 1 kocham amy lee

Gość darcia23
bardzo lubię Evanescence, najb ardziej ostatnio my heart is broken i thoughtless ale to cover korna mi własnie od Amy odpowiada najlepiej, aa i te jej pojedyncze kawałki są fajne czyli cant stop whats coming i lockdown ale również bardzo lubię, lost control, good enough, whisper nie podoba mi się niestety jej twórczość z tymi piosenkami dla dzieci, ale rozumiem że jej już się nie chce być gotycką damą więc spoko lubię też takie zespoły i innych twórców jak: H.I.M, Within Temptation, Nightwish (z Tarją), Tarja Turunen (fajnie że coś tworzy), Delain,Black Veil Brides, Blutengel, Marylin Manson, Lana Del Rey, Skillet, wymieniłam tych co mam ich piosenek conajmnie 5 na liście :P