Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opoczno, czarniawa, niech ci uczy dziecko za frko ten

Polecane posty

Gość gość

kto cie za friko posuwa, przynajmniej sie jakoś odwdzięczy , prawda?

Gość gość
wykluczone , on moze uczyc tylko sexu, a dziecko juz jest duże-więc przyda sie mu dobry nauczyciel, 1 września za pasem;)

Gość gość
mamusi uczyć nie trzeba, nawet chętnie potłumaczy;), czas na new generation;)

Gość gość
Agniesiu, pół miasta wie, ze wtych "naukach " jesteś dobra;)

Gość gość
Trafiłeś/as w sedno z tą mamusią i new generation;)

Gość gość
I co ? Znowu przydałyby sie darmowe korki dla dzieciaka- najwyżej zostanie na 2-gi rok, a co...albo do private school pójdzie- mozę jkiś frajer sie znajdzie, który za to zaplaci, tam sie płaci i się zdaje- tak gadają. Chyba po to przysłałaś mi zyczenia? Na portalu nie reagujesz na moje wiadomosci, to tak jakbyś pokazywała ,ze oficjalnie jestem bardzo-bardzo dalekim znajomym. Ale do darmowych korepetycji to już mnie znasz? Powiedz mi tylko, który daleki znajomy dzieciaka uczy za nic ( czyli popatrzenie na Ciebie kilka sekund, jak sie dąsasz). Godzina korów, 30-40 zł. Panie , które stoja przy trasach za cene zrobia duzo wiecej - i nazwywają je K...ami- one przynajmniej coś dają w zamian. Jak w takim razie nazwać ciebie?

Gość gość
K....niższego sortu. a Może K...za patrzenie na którą się płaci- 10 sekund patrzenia - 50 zł-cena promocyjna

Gość gość
Dobre...Dziw bierze , że sa w tym mieście jeszcze faceci, którzy nabieraja się jeszcze na zagrywki tej "pani". To zodiakalnay bliźniak -wiec puszczanie sie ma we krwi.Ona zachowuje się wg zasady, że "ciało puszczone raz-puszcza sie cały czas".