Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzyna098123

Ważę 146kg

Polecane posty

Gość Katarzyna098123

Mam problem....otóż jestem z Katowic i...tak jak w temacie...ważę całe 146 kg i nie wiem co ze sobą zrobić. Od zawsze byłam gruba...ale nie aż tak....w podstawówce ważyłam 50 kg...w liceum 90 a teraz te cholerne 146....wiem...moja wina... Posypia się pytania jak ja mogłam się doprowadzić do takiego stanu itp. Moja waga utrzymywała się z 5 lat...ciągle było 90 i zarlam na potęgę. ...teraz to zauważyłam...dopiero...ile to wszystko ma kcal i tłuszczu...masakra...wiem że jestem pieprzonym grubasem... Ale chce to zmienić...już zaczynam długie spacery ale brakuje mi diety. Ja i mój mąż byliśmy u dwóch dietetyków...jeden mówił mi że to mam jeść a tego unikać... A drugi że na odwrót...nie wiem co zrobić...Jaką dietę polecacie? Tylko proszę o nie wyzywanie....na prawdę się już wycierpialam przez to....próbowałam nawet popełnić samobójstwo...koszmar...proszę o porady....z góry bardzo ale to bardzo dziękuję.. Ps przepraszam za błędy ortograficzne

Gość gość
Lubię duże dziewczyny, ale nie aż tak. Podobno na orbitreku dobrze się chudnie.

Gość gość
Chcesz sie zaprzyjaznic? Bez obaw jestem kobieta.prosze o kontakt mondaymorning0@o2.pl. moze razem sie poodchudzamy

Gość gość
Jesli wazysz az tyle, to kazde ograniczenie jedzenia ci pomoze oraz kazda forma ruchu.

Cześć Kaśka! Mam kuzynkę w podobnej sytuacji, tylko ona uważa, że mało je i to wina genów. A bez chipsów i coli przed snem nie zasypia. Najważniejsze, że widzisz w czym jest problem i chcesz działać. Motywacja jest najważniejsza, jak będziesz chciała to dasz radę. Najważniejsze to żebyś zmieniła dietę i zaczęła się ruszać. Najlepiej jakaś siłownia - na początek spacer na bieżni albo rowerek. Pozdrawiam i dużo wytrwałości życzę!

Gość gość
Mam podobną wagę...ok 150kg