Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cała prawda. ;)

Polecane posty

Gość gość
Hisol...zakochałam się w Tobie

Gość gość
Kto k***a chce odpalać yotub....

Gość gość
gość dziś - Możesz mi to przetłumaczyć bo strasznie kiepskie masz to nagranie.xgość dziś - Zdaje ci się. ;)xTeledysk jest odpowiedzią na większość tematów jakie powstawały o kobietach na tym forum. ;)

Gość gość
Dodam że nie jestem paszczurem a nieskromnie mówiąc...obróciłbyś się za mną, ale niestety bądź stety mam faceta, jednak jest inny od Ciebie..obserwuje sobie tak Twoje tematy o podoba mi się to jak panujesz nad emocjami i to jakie masz poglądy..trochę żałosne jak piszesz ze ciagle siłownia Ci w głowie od razu mi się kojarzy z jakimś sebixem ale ogólnie to chyba fajny z Ciebie chłopak;) napisze sobie a co mi tam i tak mnie nie znasz, a ja zazwyczaj pisze to co mysle i tak samo w życiu..mówię to co mysle

Gość gość
Ej sory odpaliłem. No jestem za od lat.

Gość gość
Sroda was trafnie podsumowala

Gość gość
No dobra może mi się wydaje a w sumie to żartobliwie napisałam że się zakochałam, ale mimo wszystko spoko gościu jesteś i dlatego to pisze tak żebyś wiedział choć pewnie to wiesz

Gość gość
Ja lubię taki przekaz. Stary dobry numer.

Gość gość
Ale w kim się zakochałaś?

Gość gość
Nie no w nikim się nie zakochałam tak sobie napisałam, stwierdzam fakt, że jakby hisol był taki w życiu prawdziwym jaki jest tu na kafe to bym z nim sobie chętnie pogadala nawet jakby straszył

Gość gość
gość dziś - Dzięki. ;) A czemu sbixem? Przecież siłownia to też po części jakaś własna pasja. ;)xgość dziś - I prawidłowo. ;)xgość dziś - Dzięki. Wiem że żartobliwie. ;)xgość dziś - Sztuką jest w tych wielu teledyskach o byle gównie znaleźć te z przekazem. ;)

Gość gość
Siłownia jakoś nie kojarzy mi się z pasją choć wielu to do niej zalicza.. to taki trochę słaby temat do rozmowy, pasja kojarzy mi się z czymś nad czym trzeba nadal pracować, dowiadywać się czegoś drążyć temat ...a siłownia to hmm każdy sobie na nią już w tych czasach lata i tak naprawdę powodem jest chęć podobania się...ale to tylko moje zdanie, pasja też kojarzy mi się poniekąd z czymś czym można się podzielić poniekąd z innymi ..opowiedzieć im coś o tym, zaprezentować, w skrócie jarać się tematem na tyle mocno, aby umieć tym zarazić innych...z tym, że napisałam to żartobliwie chodziło mi o to, że chyba mnie poniosło trochę a nie, że cię wysmialam;)

Gość gość
Dobra spadam bo już nie daje rady;) trzymajcie się wszyscy

Gość gość
stary pacan. przejrzyj sobie jego wpisy. taki "diamentowy" hahah, bo az pawia puszcze

Gość gość
gość dziś - Jak uważasz. ;) Nie ćwiczę dla wyglądu.Wiem każdy chodzi na siłownie ale nie każdy potrafi się na tyle zdyscyplinować aby osiągnąć cel.xgość dziś - Dobranoc.xgość dziś - Jad zaczyna się wylewać. ;)

Gość gość
Celem może być pomoc innym czy coś co może być w przyszłości pożyteczne a motywacja do ćwiczenia na siłowni? Mało mamy już zbudowanych ludzi ? Najlepsze, że to nic wam nie da bo jak tylko przestaniecie to będzie lipa a wiadomo że jak są dzieci czy inne zajęcia to nie ma się już tyle czasu na tricki i bicki...żaden to cel szczerze mówiąc ale ok . Niech będzie to celem dla ciebie a inni skoro nie są jak to ty napisałeś zbyt zmotywowani do ćwiczeń widocznie im to nie jest aż tak do szczęścia potrzebne .. wiesz są priorytety i prioryteciki ..poza tym jaki masz w tym cel skoro nie dla wyglądu? Heh ... jaki można mieć cel w chodzeniu na siłkę i stałym motywowaniu się? Co tam możesz uzyskać? Równowagę psychiczną? To jak ktoś chodzi na jogę to pewnie też jest niezwykle zmotywowany

Gość gość
gość dziś - Na chwilę obecną to jest moim priorytetem.xMam swoje plany na przyszłość. ;)Gdy poznam odpowiednią osobę to i priorytety się zmienią ale na razie jestem wolny jak ptak.

Gość gość
Wiesz debilu że dla niektórych trening na siłowni to jak codzienne mycie zębów. Zwykła sprawa.

Gość gość
gość dziś - Ale co tak agresywnie? Czy ja cię obraziłem? Naucz się szanować innych to i może wtedy ktoś ciebie zacznie.

Gość gość
Wisi mi twoje zdanie zj***e.

Gość gość
Nie przepadam za tego typu muzyką ale teraz siedzi mi to w głowie :(

Gość gość
gość dziś - Byś to powiedział prosto w oczy a nie ukrywając się. ;)Twoje zdanie też dla mnie nic nie znaczy.

Gość gość
gość dziś - Tylko dlaczego siedzi ci to w głowie? ;)

Gość gość
Ja mam ciężką depresję od lat. I siłownia pomaga mi chociaż na chwilę poczuć się lepiej. Najśmieszniejsze jest to, że wszyscy moi znajomi myślą, że ze mnie taki fit gościu. Biegam, ćwiczę, a ja umieram codziennie. Jest potwornym wysiłkiem dla mnie zrobić to jedno. Wyjść z domu. Trwam po kilkanaście godzin, czasem nie dam rady. Ale staram się jak mogę, zeby na chwilę wyjść. Zerknijcie czasem innym okiem na tych ludzi z siłowni. Nie każdy tylko wbija towar i szuka motywacji w żelastwie.

Gość gość
gościu wyżej ja Cię chętnie przygarnę :-)

Gość gość
gość dziś - Na co niby umierasz? I czemu masz depresje?