Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawictwo pospolite 152

tyłeek do ocenny

Polecane posty

Gość gość
Gdzie, bo nie widzę? Jak ma taką fajną, czy fajniejszą, to niech pokaże, a nie się antyorgazmicznie mądrzy o fizyce.

nie mądrzę się tylko się zastanawiam nad tym jak można mieć tak niewiele wyobraźni że nie jest się zdolnym do tego by przewidzieć, jak dana osoba wygląda w naturalnej pozycji.

Gość gość
22lataprzegrywu - Nie ma sensu się nad tym zastanawiać. ;) Ma ładne kształty i tyle na chu/j drążyć temat. ;)

Gość gość
22lataprzegrywu - Mam rozumieć że ty masz tą idealną bez żadnych wad? ;)

Wkurwię was bo lubię to robić - moja dziewczyna ma taką z tym że bardziej zarysowaną no i pośladki powinny być bardziej zesklepione przy sobie, nie wiem czy ona stringi chamsko naciągnęła czy tak już ma.

a co ma piernik do wiatraka? widzę to piszę co widzę. przyznajcie sie że lubujecie się w płaskich dupach a nie. bo jak przyjdzie co do czego to nawet poznać nie potraficie. a ten temat powinien nazywać się nie tyłek do oceny tylko pizda :D

Gość gość
Nieprawda, pośladki bardzo dobrze ma "zasklepione", tak, że gdy się wypnie to obie dziurki są pięknie zaprezentowane i nie trzeba nic odchylać, by do którejś się dostać. Twoja, słowianin, jest za gruba, do dietetyczki ją wyślij.

w sumie dobrze że polki z płaskimi tyłkami mają szansę u polaków kafeterian ale teraz pojawia się, pytanie, która was zechce? żadna.

Gość gość
Widziałem ładniejsze tylko, za bardzo porozkraczana

Gość gość
Slowianin ty mas dziewczyne? Przeciez ty jestes dzieciak PRL

Gość gość
słowianin fnw - Chwalisz się czy żalisz? ;)x22lataprzegrywu - Czy to my mamy nick 22lataprzegrywu? ;) Co cię tak boli? ;D

no dobra ale czemu zamieniasz to w dyskusję o mnie przecież ja komentuję tyłek a nie ciebie. to nie jest temat o mnie z zresztą co ma wielkość d**y do przegrywu? :classic_cool: płytkie myślenie. płytkie jak i ta dupa :D

Gość gość
22lataprzegrywu - Przyzwyczaiłem się do tego że ludzie mnie atakują i możliwe że twoją wypowiedź tak odebrałem. Jeżeli miałaś inne intencje to przepraszam. ;)

Tyłek, uda dziewczyny nie są takie same przez całe życie. Jakby natura zaplanowała że małolatkom przystoi filigranowy, wyprofilowany tyłek ale już kobietom po 20/30 niezbyt.

Gość gość
Jej dupeczka jest totalnie idealna. Gdyby miała bardziej okrągłe pośladki świadczyłoby to o tym iż ćwiczy przysiady na siłowni. Kragłe piłki wypełnione dużym mięśniem pośladkowym wcale nie są fajne. Zasklepione pośladki przy sobie, powodują że widzimy zwykłą aseksualną dupę. A ta jest lekko rozchylona, idealnie chuda bo nie jest dopakowana na siłowni. Ma wystarczająco tkanki tłuszczowej. I idealną przerwę choć moim zdaniem mogłaby mieć jeszcze szerzej. Bo lubię takie stworzone do ruchania dupy. Żeby jeszcze miała duże, wiszace wargi byłby komplet.