Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotna matka,rozwodka a jakie wymagania.Szuka frajera

Polecane posty

Gość gość

Poznalem w pracy dziewxzyne.27lat,rozwodka,z jednym dzieckiem.Poszlismy na.kilka.randek i na jednej zapytala czy mieszkam sam,a ja,ze z rodzicami(dobrze zarabiam,ale jest ciezko).Zapytala kiedy zamierzam.wynajac moeszkanie albo wziac kredyt,a ja,ze w dzisiejszych czasach ciezko.Zakonczyla temat,bylo.milo.Zaczela mnie olewac,wiec zapytalem wprost,a ona ladnymi.slowami powiedziala,ze nie interesuje jej 30latek,ktory mieszka.z rodzicami i nie zamierza tego.zmieniac,bo ona jest mlodsza,bylo jej ciezej,jest z trudnej rodziny i dala rade sama wynajac.mieszkanie i sie utrzymac.Puscily mi nerwy i powoedzialem,ze nie.miala.wyjscia ,bo rodzice maja.w domu meline.Kazala.mi.wprost s*******ac ,poplakala sie,jak ppwoedzialem,ze szuka frajera z kasa,a ona,ze gdyby szukala frajera to by sypiala.z.30latkiem mieszkajacym.z.mamusia,co jest szczytem.frajerstwa.Pracujemy razem,jak sie zachowac?

Gość gość
I zeby byla miss.Przecietna panna z nadwaga.Zagadalem,bo wydawala.sie.fajna,madra dziewczyna

Gość gość
no to se już nie pobzykasz heh

Gość gość
Prawdę jej powiedziałeś. Te rozwódki z bachorami tylko czekają żeby komuś wskoczyć na plecy żeby wychowywał jej dzieciara i za wszystko płacił.

Gość gość
No to zagaduj to wolnych co nie maja zadnych wymagan w czym problem?

Gość gość
przeciez to on sie do niej dostawial:D a nie ona do niego

Gość gość
prawde powiedziala

Gość gość
No ale w czym tu widzisz problem ? Niech sobie ma wymagania jakie chce :) i w sumie prawdę powiedziała,ze gdyby frajera z kasa szukała to nie umawiałaby sie z kimś kto mieszka z rodzicami :) moze to Cie zabolało ? Urażona duma? Czy prawda w oczy kole? :)

Gość gość
było jej zr***ać dziecko, może by wtedy zrozumiała :classic_cool:

Gość gość
Logiczne,ze zaradna kobieta nie.zwiaze sie z looserem

Gość gość
Płakała przez ciebie. :-(

Gość gość
ojoj, chciało się por... a tu taki peszek. I to biedne zdruzgotane ego, taki miałes być cudny i z******ty i taki męski, a tu się okazało, ze synuś mamusi. Skoro tak ciebie to ruszyło, tzn. że sam już ww. czujesz , ze siedząc w wieku 30 lat u rodziców jesteś nieudacznikiem- nie przez brak mieszkania, ale przez to , ze lubisz lekkie i wygodne zycie- mamusia ugotuje, wypierze, dobrze ze ci plecków nie myje. Poza tym reakcja na tą uwagę (agresja, chamstwo) świadczą o tym, ze coś z tobą nie tak.

Gość gość
"Puscily mi nerwy". Niby dorosły a dzieciak.

Gość gość
jak ppwoedzialem,ze szuka frajera z kasa,a ona,ze gdyby szukala frajera ale przecież jakby chiała frajera to by sie przespała z toba. bo kasy nie masz, ale frajerem to jesteś. I chamem

Gość gość
I miała rację mądra dziewczyna. ona się dorobila mieszkania a ty frajerze? jeszcze jej powiedziałeś takie rzeczy. ona nie szuka kogoś z kasą nieudaczniku tylko odpowiedzialnego gościa a nie maminsynka. tylko zapytała o mieszkanie i to jej dało twój obraz. bo by ci mieszkania nie zabrała przecież bo swoje ma. idiota

Gość gość
J***c samotne matki, od takich trzymam sie z daleka.

Gość gość
Po cholere umawiales sie z rozwodką z dzieckiem.Widocznie jej ex byl podobny do Ciebie i Cie olała.Ona juz ma dziecko,na co jej drugie na karku.Postąpiles chamsko.Wstydz się...

Gość gość
Takie lecą na kasę... tak to już jest...

Takie czasy,ze mlodzi mieszkaja z rodzicam;;zeby jakos odlozyc kase i wystartowac.Jesli ma sie tak fajnych rodzicow,ktorzy pomagaja,nie oczekujac nic w zamian,to nie widze w tym nic zlego,zeby pomogli,az do stabilizacji,pod warunkiem,ze Ty jako dojrzaly juz facet odkladasz na usamodzielnienie.Zasada jest prosta.Z nawet najlepszymi rodzicami,nie mieszka sie z rodzina na kupie.Mam nadzieje,ze majac juz ta kobiete,o tym pomyslisz,bo mlodzi powinni mieszkac osobno.

Gość gość
Tak robi 80% kobiet z przejawami psychopatek.Kłamią każdego byleby zdobyć gotówkę.Wszystko co robią to tajemnica.Telefon to sznurek połączony z dilerem albo ze złodziejami.Uważaj bo Cie będą rozgryzać aż coś wymyśli.Lepiej się zabezpiecz.Mój kolega trafił niby na singelke.Okazało się,że urodziła pięcioro dzieci w tym trójkę córek państwo zabrało bo ćpa.Kokega był w szoku.Nie wierzył.Ona zadowala się ze złodziejami,którzy dużo siedzieli i jej przynosili narkotyki,dawali stary telefon i mieli ją pod kontrolą a ona była na ich usługach.Lepiej byś nie wiedział jakich usługach.Przemyt kurierka z dilerem używek i współpraca z kasynami tworzy istne apogeum izolowane od panstwa w dochodach.Żyją z nielegalnych towarów i pilnują w razie gdyby pojawił się ktoś obcy.Sygnały meneli dochodzą do członków mafii .Denerwuje taką pytanie o tym czy ma kogoś i skąd pochodzi lub czy coś bierze.Kryją się doskonale.Przeciętny nie jest w stanie poznać czym sie ona truje lub czym zajmuje.Taka zawsze ma wytłumaczenie i nigdy nie bedzie z kimś dla miłości mimo tego,że mowi Ci KOCHAM.Nie wierz w żadnym wypadku co mowi.Mowi prawdę tylko taką,o ktorej wiesz .Uszy i oczy ma dookoła głowy.Udają,że nie widzą i nie reagują a myślą bez emocji .Istna farsa

Gość gość
Ona chyba ćpa i szuka pieniędzy.Typowe zjawisko codziennego życia kobiet,które ćpają a chciały złapać chłopa na dziecko.Typowe

Gość gość
Rozwódka a ty bedziesz chorował na obie.Hahaha Ojciec cwaniaczek ma gdzieś odpowiedzialność,dlatego powinien taki płacić bykowe.Zrobil dziecko wiec automatycznie powinien płacić

Gość gość
30 latek i mieszka z rodzicami.Ja jestem kobietą,mam fajną rodzinę, mam 26 lat a wyprowadziłam.A jak panna nie chce to nie znajdziesz inną,wolną.Jaki problem.

Gość gość
Wyprowadziłam się*