Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tez balyscie sie wilkow z akadmii pana Kleksa

Polecane posty

Gość gość

ja wlasnie dzisiaj ogladalam ta bajke , teraz mam juz 39 lat , przyznam ze ogladalam z dziecmi z przyjemnoscia ale ani moje dzieci ani tym bardziej ja nie bylam przerazona ta scena , w ogole kiepskie tam byly efekty ale jako dziecko siedzac w wielkiej sali konowej pamietam ze malo sie nie posikalam ze strachu :) :)

Gość gość
Tak, bałam się. Tak samo jak Buki z Muminków.

Gość gość
Miałam tak samo:-( . Scena jak z horroru.

Gość gość
chyba zadzialala magia kina i dziecieca wrazliwosc i fantazja:) disiaj dzieci sa juz znieczulone na takie tam pop*****lki jak aktor z maska wilka i czerwonymi oczami

Gość gość
Tak, bałam się i do dzisiaj nie lubię tego momentu w filmie kiedy one idą i ta muzyka...

Gość gość
ta muzyka tez mnie paralizowala strachem dzisiaj to takie elektroniczne popiskiwanie :)

Gość gość
Ale ja do dzisiaj nie cierpie tej muzy, nie to że się boje (nie te lata;) ...chyba jakaś trauma czy cuś ;)

Gość gość
Nie pamietam czy sie balam ale ja swoim dzieciom nie pozwalam tego momentu ogladac

Gość gość
a dlaczego ?

Gość gość
Nie. Nie bałam się wilka. Tzn. była to "scena akcji" z wilkami, nie powiem, ale jako dziecko znacznie bardziej bałam się tej kukły co ją pewnej deszczowej nocy przyniósł zły wujek i która ożyła po podłączeniu do jakichś rur i nasmarowaniu jakimś kremem. Jak potem ta kukła jak sie zmieniła w dziwnego chłopca to wywoływała we mnie strach niesamowity. Zachowywał sie przeokropnie.

Gość gość
Ja się panicznie bałam tej sceny, głównie za sprawą psychodelicznej muzyki.

Gość gość
ta kukle zrobil Filip Golarz :)

Gość gość
Mnie nie, ale mojego męża te wilki przerażały.

Gość gość
He he zwierzyl ci sie z tego :)

Gość gość
Zarówno ja jak i mój brat chwalimy się pod kołdrę na samą myśl o wilkach z tego filmu. Wogole dzisiaj jak oglądam ten film to myślę sobie ze nieźle schizy dla dziecięcego umysłu ten film

Gość gość
22:48, zwierzył mi się z tego. Coś w tym dziwnego, że takie to wesołe dla Ciebie?

Gość gość
wesole , bo zazwyczaj faceci nie przyznaja sie do takich rzeczy , przeciez chlopaki nie placza no i niczego sie boja jak "baby"

Gość gość
Wczoraj 18:00 Mialam napisac dokladnie to samo.:-) Co do wilkow ,nawet mi sie snily :-)

Gość gość
Jak byłam małą dziewczynką to uwielbiałam Akademie Pana Kleksa mimo że była strasząca momentami to ogólnie ten bajkowy świat pobudzał moją dziecięcą fantazję. W ogóle to uwielbiałam takie sceny jak np. gdy Adaś dostał się w lesie do środka drzewa a tam śpiewała jakaś piękna księżniczka :D - Zdzisława Sośnicka Jednak inne odcinki np. Podróże Pana Kleksa czy co tam było już nie były takie fajne, dziwne zwierzęta i stwory tam były strasznie szpetne (już pomijam że sztuczne) i jak to oglądam w wieku dorosłym to uważam je za obrzydliwe, ohydne. Teraz to nawet będąc dorosłą to widziałam niedawno w telewizji i o mało co nie śniłoby mi sie to po nocy. Dziwne że to ma być niby dla dzieci

Gość gość
Która mi się odda, tej uczynię że nie będzie się już bać wilków.