Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie jak to przetłumaczyć kumplowi ???

Polecane posty

Gość gość

czesc, mam kolegę, który był 3 lata z dziewczyną, która rok temu go zdradziła i następnie spotykała się z tym innym parę miesięcy. ten mój kumpel zamiast olac i zapomnieć o tej (cenzura) to biegał do niej i prosił by wróciła do niego. (nie dosc ze to ona poszla sie ****** do innego to on jeszcze prosil ja o powrot :D)non stop szukał z nią kontaktu. no i stało się ta jego "ukochana" przejechala się na tamtym fagasie, chwilowo znowu się spotykała z moim kumplem, a ten cały w skowronkach az w końcu stwierdziła że nie chce się z nim spotykać, uważa że nie ma uczuć do niego itp . Kumpel się załamał, ale czy on nie rozumie, ze biegajac za nią i prosząc o powrót podczas gdy ona dawała innemu, ponizyl się i upkorzyl przed samym sobą ? zero szacunku nie ma do swojej osoby a tłumaczy to tym ze "walczył" o nią do końca....I teraz jeszcze mówi że ma wrażenie że to nie koniec i jeszcze coś między nimi kiedyś będzie. Jak mu przetłumaczyć ze jest największym glupkiem świata?

Gość gość
Jeżeli jesteś jego prawdziwym kumplem, to się nie wtrącaj! Tak postępuje prawdziwy, życzliwy przyjaciel, chyba że on sam zapyta, to powiedz tak, jak uważasz.

Gość gość
pyta cały czas. więc mu mowie

Gość gość
zajeb mu sierpowym w klosz i powiedz żeby się obudził cymbał

Gość gość
I to wystarczy, a decyzję każdy podejmuje sam.

Gość gość
od mojego przyjaciela mam bliznę pod okiem na własne życzenie,- za co? za długi język pomiedzy jego ex, doskonała nauczka na przyszłość, jego ex zniknęła a męska przyjaźń przetrwała

Gość gość
Ktoś, kto wcina się nieproszony, nie jest przyjacielem, a prymitywnym, bufoniastym manipulatorem.