Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kinga_n98

Suplementacja kwasami omega 3

Polecane posty

Cześć, zdaje się, że jest to bardzo popularny temat w sieci, mimo tego zdecydowałam się na mój wątek - jako nowy. :) Od kilku miesięcy staram się bardziej zwracać uwagę na to co jem, ( nie wspominając o tym ile:) ). Podczas przeglądania sieci według zapytań związanych z produktami zawierającymi kwasy omega 3, znalazłam stronę natural.pl - dużo na niej ciekawych wiadomości ale przyda mi się więcej. Będę wdzięczna za pokierowanie. Przy okazji jeżeli spotkaliście się, korzystacie z produktów firmy Natural Pharmaceuticals - również będę wdzięczna za informację.

Gość MPC
Ja też ostatnio dużo czytam o suplementacji kwasami omega 3, 6 i 9. Ciekawym źródłem jest olej lniany, ale wg różnych źródeł nie jest bez wad, tzn. zawiera jakieś świństwa poza zdrowymi substancjami. Do myślenia dały mi artykuły na http://flcpharma.com/category/edukacja/artykuly-dla-klientow/ . Tylko te jako tako rozumiem, bo reszta jest bardzo naukowa. W sumie nie wiadomo komu wierzyć, bo każda pliszka (chyba pliszka... :-) ) swój ogonek chwali, a ja mam mętlik w głowie....