Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto dzis był w kościele?

Polecane posty

Gość gość

obowiazek MSZY SW.!

Gość gość
ja nie,ale z Martą bym poszedł

Gość gość
Ja ZAWSZE CHODZĘ, ale dziś przyznaję, że nie byłam. Żałuję ale mam problemy zdrowotne i źle się czuję.

Gość gość
Ja byłam na nabożeństwie dożynkowym.s

Gość gość
A po jaki chuj? Kościół to g****o, mafia i legalne pranie mózgu.

Gość gość
Bylismy oboje. 19.47 może jakbyś poszedł, to byś zmienił język i nabrał trochę kultury, szacunku do innych ludzi.

Gość asiutka   1999
Ja

Gość gość
Co ma chodzenie do tego syfu do szacunku? Kulturalny jestem ale gdy jest potrzeba. To ze rzuce kurwa czy innym przekleństwem to juz jestem szatan co? :D Idz slepo w ta twoja wiare i siedz cicho. Muslimy wpadna tak czy siak i rozjebia lby każdemu be wyjątku. Wole klnac i byc sobą a nie kurwa swierojebliwym baranem.

Gość gość
Skąd u Ciebie tyle agresji? Nikt z forumowiczów Ci ojca harmonią nie zabił:))

Gość gość
Ja byłam. Każdej niedzieli chodzę i nie tylko z obowiązku :)

Gość gość
21.19 Kulturalnym jest się zawsze. Nawet jak się w nic nie wierzy. Trzymaj poziom i nie wylewaj swojej żòlci na publicznym forum.

Gość gość
Myślimy nie wpadną, bo się boją polskich mężczyzn, patriotycznych i wierzących, prawdziwych facetów. Wpaść to mogą do Francji, Belgii, tam, gdzie się burzy kościoły.

Gość gośćNN
Chcę żyć Amen

Gość gość
*Muslimy..

Gość gość
To jest agresja? Prosze Cię... Fakt miło to ja nie jestem nastawiony do tej czarnej mafii. Dziwi mnie fakt, ze ludzie daja sie tak latwo podejść. Gdyby choc troche byli inteligentni przejrzeliby na oczy. Z reszta sami kiedys dojdziecie do tego. I juz nie chodzi o te durne bez wartosciowe pieniądze. Ty masz byc taki i taki. Jak ktos kto nawet nie jest w zwiazku ma Ci mowic o tym co mozesz a czego nie, ograniczenia Ci wprowadzać, jak masz wychowywać dzieci. Pranie mózgu 1 klasa. W ogóle religie to tylko kłopoty. Jeden sie wysadzi, drugi popierdala po chatach i albo Ci pieprzy jakieś śmieci albo przyjdzie raz na rok wezmie kase i spierdalaj. Nie no nic tylko wierzyć w jakiegoś tam stworka :D Kurwa predzej uwierze w pokemony niż w te bzdury. Na swiecie ponad 1000 bozkow ale to właśnie TWÓJ jest zajebiscie prawdziwy i jedyny.

Gość gość
Masz prawo nie wierzyc, ale inni MAJĄ PRAWO wierzyc. Konstytucja to gwarantuje. Dlatego daruj sobie inwektywy, bo niezaleznie od tematu dyskusji zachowujesz się po prostu po chamsku. Wierzę, ze stac Cię na lepszy poziom wypowiedzi.

Gość gość
Nawet na Boże Narodzenie nie byłem w kościele. Nie chce mi się, nie czuję takiej potrzeby.

Gość gość
Czy ja tu komus zabraniam wierzyć??? Wyrażam swoją opinie tak samo jak inni. Co boli was ze ktos odstaje od reszty? Bo jestem inny i mam wywalone na jakies tam bozie i inne pokemony? Argumenty za mocne czy jak? Chamstwo mówisz... Fakt klne ale tylko zeby nadac tej wypowiedzi twardszy charakter. Owszem potrafię rozmawiać na wysokim poziomie kultury. Teraz spójrz na to w ten sposób. Ile osób zwróciłoby na moje wypowiedzi jakakolwiek uwagę? Żadna a jak juz to znikoma.

Gość gość
wiele się w zyciu nauczyłem i jedną z tych rzeczy to. To że, ateiści to największe ścierwo dla każdej religii

Gość gość
Poczytaj o zakładzie Pascala.

Gość gość
jestem wierzący bardzo w głębi, ale żaden ksiądz nie będzie mi mówił jak mam żyć jeżeli nie osiągnie takiej czystości jak sam syn boży i tak to jest dla niego nie możliwe więc nie jest dla mnie przykładem

Gość gość
Hahahahah rozbawiles mnie stary. Ateizm to religia? Od kiedy? Zaorane gościu hahahah. Ateizm religią hahaha z tego co wiem to religia cechuje sie: czczeniem jakiegoś boga, księga i kaplicą. Czy ateisci maja cos z tych rzeczy? Widzisz nawet pokasowalem przekleństwa zeby tu swietojebliwych nie urazic i oszczedzic Cie nieco malo rozgarniety czlowieczku.

Gość gość
Dokładnie pan ksiundz to moze sam sobie takie kity wciskac po joincie albo czyms mocniejszym.

Gość gość
Mnie nie uraziles/nie urazisz przeklenstwami. Mówisz, piszesz, jak potrafisz. Jaka głowa, taka mowa.

Gość Gość od rymów
dziś "ateiści to największe ścierwo DLA każdej religii" czy gdzieś wyżej wymieniłem że, to religia baranie? Nie dlatego największe ścierwo, bo nie nienawidzicie innych religii, nie potraficie zaakceptować że, ktoś jest poprostu wierzący, gdzieś w głębi was to bardzo gryzie, od razu wyjechałeś z porównaniami do pokemonów, co nie jest zbyt miłe.

Gość gość
To teraz po twojej wypowiedzi jestem głupi, bo nie wierze w cos tam i mowie to co chce i w sposob jaki chce. Nie no to bylo przemyslane i mialo zabrzmiec pewnie w chuj inteligentnie. Nie pyklo misiu.

Gość gość
Biblijny apostoł Judasz sprzedał Jezusa, jednak pozostali apostołowie pozostali mu wierni do końca, chociaż nie byli bezgrzeszni. Jest całe mnóstwo porządnych księży, a widzi się tylko Judaszy.

Gość gość
Baranem to jestes Ty z reszta baranow idacych w ciemno za jakims gownem. Po drugie z twojej wypowiedzi mozna to wypowiedziec wiec nie jakaj sie jak wiatru nie ma. Brak argumentów u Ciebie to sie sapiesz, bo zadnego sensownego nie mozesz znaleźć. To Cię boli.

Gość gość
Mi to wali czy ktos w cos wierzy czy nie. Chcecie sobie tym tylek zawracac spoko. Wasza sprawa.