Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Szukam osoby do wspolnej ucieczki

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Hej,jestem m艂od膮 dziewczyn膮 i szukam jakie艣 osoby kt贸ra tak偶e ma problemy i do艣膰 偶ycia i co chcia艂aby uciec.Je偶elo jest kto艣 ch臋tny to prosz臋 napisa膰 na 515585199 !:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
B膮dz ostro偶nia by艣 si臋 w wi臋ksze problemy nie wpakowa艂a k艂贸tnia z rodzicami to nie koniec 艣wiata.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Uwa偶aj 偶eby to nie by艂a wycieczka do burdelu lub ostatnia droga :-o Czasem problemom trzeba da膰 czas i same si臋 rozwi膮偶膮. Uszy do g贸ry pami臋taj nie zawsz臋 ma si臋 racje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wsp贸lna ucieczka prowadzi najcz臋艣ciej do wi臋kszych problem贸w ni偶 te przed kt贸rymi si臋 ucieka. B膮d偶 odwa偶na i rozwi膮偶 swoje problemy zamiast ucieka膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja bym ch臋tnie uciek艂, mam troch臋 oszcz臋dno艣ci i do艣膰 swojego domu, mam 26 lat a ty? nigdy nie mia艂em dziewczyny, przez wiele lat by艂em nolifem i przegrywem g艂贸wnie za sprawem mojej popieprzonej rodzinki, na pocz膮tek troche kasy bym mia艂, moglibysmy cos wynajc i razem szuka膰 pracy w nowym miejscu, ale chcialbym cie najpierw pozna膰 troche, moze podasz meila? nie ufam zbytnio za bardzo by dawac ci numer telefonu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A gdzie b臋dziesz spa艂a? Co bedziesz jad艂a? Gdzie si臋 my艂a, przebierala i sra艂a? Pomyslalas o tym?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
aha, je艣li jeste艣 nieletnia to mnie to wtedy nie interesuje!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kucharzyna
Ja jestem chetny mam 25 lat i 10 tys zl oszcz臋dno艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
prawik (kucharzyna) to najwieksza patologia na tym forum uwazaj na niego dziewczyno! on tu od 8 lat przegrywa zycie wstawia setki fotek swojej twarzy penisa doopy itp i ciagle wyzywa kobiety wyzywa je

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
26latek ucieka z domu, troch臋 to gowniarskie nie uwazasz? Mo偶na zrozumie膰 zbuntowanego nastolatka, kt贸ry uwa偶a, ze ca艂y 艣wiat jest przeciwko niemu i ucieczk膮 poka偶e wszystkim 偶e zrobi na z艂o艣膰, ale 26 latek kt贸ry tak si臋 zachowuje chyba zatrzyma艂 si臋 w rozwoju 10 lat temu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie znasz mnie, nie wiesz jakie piek艂o przechodzi艂em w domu od dzieci艅stwa i nadal nie moge sie od nich uwolni膰, mam dosc ca艂ej swojej rodziny, fa艂szywych znajomych, s膮siad贸w ktrzy patrz膮 na mnie jak na debila i wogole wszystkich, potrzebuje uciec zmienic otoczenie, szczegoly tlyko dla zainteresowanej na meilu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To r贸b cos 偶eby przerwa膰 ta gehenne, stary ch艂op jeste艣 , odejdz z domu ale nie uciekaj, id藕 do pracy, wynajmij jaki艣 pok贸j na pocz膮tek,id藕 do przodu a nie si臋 cofaj

Udost臋pnij ten post

19.30widze,ze sa tu jeszcze logicznie myslacy,to nadzieja:).Tu juz ciezko sie polapac,co jest prawda,a co prowokacja:O do autora/rki.............................................................zmadrzejesz,kiedy sam/a bedziesz miec rodzine.Wtedy zobaczysz jaki to nie lada wyczyn,zrozumiec nastoletnie dziecko,dla ktorego wszyscy wokol sa wrogami:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 2016.08.28 Haahahahahahaha 26 lat uciekn臋 z domu buuuuaaaaahahahaha Czy nie ma ju偶 facet贸w kt贸rzy w wieku 18,19lat d膮偶yli do samodzielno艣ci k***a, ch艂op 26lat chce uciec z domu ? Mia艂em 19lat, studiowa艂em, pracowa艂em, imprezowa艂em i mieszka艂em z dwiema kole偶ankami. J**nij si臋 w czo艂o id藕 daj mamusi buziaka dzi臋kuj 偶e Ci臋 kocha i utrzymuje debilu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Haha 25-26-latki uciekaj膮 z dom贸w :D dobre :D uwa偶ajcie bo rodzicom jeszcze si臋 spodoba i nikt Was szuka艂 nie b臋dzie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Magdalena K

Witam , szukam os贸b, kt贸re chc膮 uciec przed III wojn膮? M贸j numer telefonu to : 517285766

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kinia

Czy w膮tek aktualny ?聽

Udost臋pnij ten post