Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mar94goo

Jak poznać starszą kobietę

Polecane posty

Gość Mar94goo

Cześć Mam 21 lat i od kilku lat marzę o kobietach starszych ode mnie 30-40 latek . Mam dość wielkie powodzenie wśród moich rówieśniczek i byłem w kilku związkach ,ale to nie to samo ,bo myślami ciągle przy starszych. Nie chodzi mi o kwestie "seksualności" chociaż nie ukrywam , że takie o wiele bardziej mnie kręcą , ale i chyba sęk w tym że chodzi mi o doświadczenie , nastawienie do życia , są bardziej ustatkowane a kobity w moim wieku są strasznie zmienne . tak w skrócie. Co o tym myślicie ? znacie takie związki ? jak i gdzie zapoznać starsze kobiety ?

Gość gość
zapytaj mamusi, pewnie jakaś koleżanka poleci na ciebie, żałosna mamałygo!

Nie sadze, by jaks 40-latka sie zainteresowala, mlodsza byc moze. To, ze w Twoim wieku byles juz w kilku zwiazkach, nie znaczy, ze jestes fajny, tylko, ze z jakiegos powodu nie wychodza Ci powazne relacje. Duzo trzydziestek jest po rozwodach. Masz prace, czujesz sie na silach wychowywac cudze dziecko?

Gość gość
inaccessible89 dziś - pozdrawiam Cię! Jesteś moją "sympatią" tu na Kafe. Lubię Twoje wypowiedzi, są mądre i kulturalne. Zawsze czytam je z uwagą. Może mnie pamiętasz- pytałam Cię kiedyś o te "emotikony" tu na Kafe. Nadal nie wiem jak tu je wstawiać ale trudno. Nie każdy jest biegły w informatyce. Pozdrawiam.