Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podobno u szkopów jest moda na małżeństwa zyjące oddzielnie i spotykajace sie

Polecane posty

Gość gość

Tylko na sex . I tzw "wolne zwiazki". Szwaby sie same wykastrowały....

Gość gość
A u nas to inaczej? Widac to po statystykach demograficznych... 1,26 dziecka na kobiete i ciagle spada.

Gość gość
Jak ludzie nie mają za co mieć i założyć rodziny to się dziwcie? Ja będę miała tylko jedno dziecko.

Gość gość
Gowno prawda, ze nie maja za co! Ludzie sa wygodni! Chcesz mi powiedziec, ze w takich niemczech tez nie maja za co?! Kiedys przed wojna ludzie byli biedniejsci, a kobiety rodzily po 6, 7 dzieci! Ale tez i w glowach mieli poukladane jak trzeba. A teraz co maja? Cpanie, chlanie, imprezowanie, seks bez zobowiazan z wymiana, kariery, zwiedzanie swiata, fobie spoleczne, niesmialosc itd.

Gość gość
ja mam fobie , nieśmiałość i chcę wymiany partnerów z niemieckim małżeństwem

Gość gość
A u nas inaczej? My mamy 2ke dzieci a mąż przez upadłość firmy musiał wyjechać do pracy za granicę. Przyjeżdża raz, dwa razy w miesiącu. Seks, spacerek, nacieszenie się dziećmi i powrót. Czuję się jak singielka, tyle że mam dzieci i męża co jakiś czas. Dzięki Ci kochany rządzie!!

Gość gość
21:40 a bylas na wyborach? Na kogo glosowalas?

Gość gość
Przed wojna ludzie mieli tyle dzieci bo nie bylo takiej antykoncepcji jak jest teraz. Myslisz ze oni tyle dzieci chcieli? Moze niektorzy ale wiele kobiet pewnie braloby tabletki albo inne srodki gdyby byly dostepne.

Gość gość
2:19 To jak wytlumaczysz fakt, ze podczas wojny i zaraz po, rodzilo sie tez tyle samo dzieci, a hitler zalegalizowal aborcje w Polsce, wlasnie po to zebysmy wygineli? Dzis wymieramy na wlasne zyczenie... glupi narod.

Gość gość
Jestem pewna że gdyby była antykoncepcja to by tyle nie rodziły. A w czasie wojny to co? Ile dzieci z gwałtów?? Więc mi nie pieprz ze było biednie a one rodziły BO CHCIAŁY...

Gość gość
7:14 oczywiście ze chcialy , od zawsze bylo wiele metod antykoncepcji , w ostateczności mogly zaraz po porodzie zakisic w beczce lub porzucić w lesie. Ale nie byly takimi zdegerowanymi egoistkami jak dzisiejsze samice.

Gość Nichał121212
7:18 dokladnie! Kiedys Polacy zyli wedlug chrzescijanskich wartosci i przykazan, a teraz zyja wedlug komunistyczno-laickich! Seks bez zobowiazan, hedonizm, zwiedzanie swiata, wolnosc (a dzieci by ta wolnosc zabraly), robienie kariery w korpo przed kompem... kariere to zrobila durna madonna, a nie szeregowa pracownica z korpo... :O o to wasze priorytety!

Gość Michał121212
To powyzej oczywiscie napisalem ja.

Gość gość
A co ma zwiedzanie świata do posiadania dzieci. Można zwiedzać z dziećmi. Można zostawić dzieci na tydzień czy nawet miesiąc u dziadków :).

Gość gość
8:54 nie mozna. Dzieci przeszkadzaja w spokojnym zwiedzaniu i imprezowaniu na wakacjach, jak rowniez w przypadkowym seksie. Popytaj ludzi w wieku od 20 do 35 lat.

Gość gość
A zastanawialyscie sie dlaczego teraz Ci ludzie mający 5- 6 rodzeństwa (a nawet więcej ) mają Góra swoje dzieci? Nie chcą fundowac biedy swoim dzieciom jaka sami przeżyli. Ja pochodzę z rodziny wielodzietnej. Mam żal do rodziców i to. Bieda była straszna. Głód okrutny braki we wszystkim. Zero pomocy w życiu dorosłym. Przegranie na starcie. Stres przed każdym rozpoczęciem roku szkolnego. Jedynki stawiane za to że nie mam podręczników...ćwiczeń. podstawowe potrzeby nie były zapewnione. Mam tylko jedno dziecko. Nic mi nie brakuje. Nie musi się wtydzic i nas jak ja i glodowac jak ja. To nie egoizm. To wręcz przeciwnie miłość i rozsądek.

Gość gość
Góra dwoje *; nic mu nie brakuje*

Gość gość
Rozsadek? Ten "rozsadek" spowoduje, ze twoje dziecko straci glowe za to, ze nie jest muzulmaninem.

Gość gość
Kobieto ogarnij się. Jak narodze dzieci 5 to to uratuje nas przed muzułmanami? Dorosnij.. z resztą kim jesteś by komukolwiek wpierac ile ma mieć dzieci. Narob sobie i tuzin ale o każde dbaj tak samo i pracuj na nie uczciwie.

Gość gość
Tak uratuje, bo muzulmanki rodza po 5,6 dzieci, a Polka 1,26 i ciagle spada! I teraz wyobraz sobie, ze liczniejsza grupa napada mniejsza i co sie dzieje? Nie mowiac juz o tym, ze po takim przyroscie naturalnym jaki mamy, to zostanie po nas bezludna ziemia, ktora przejma muzulmanie z zachodu i ruscy ze wschodu!

Gość gość
Nie będę rodzić dzieci żeby musiały później biedę klepać. Opanuj się. Z resztą Bóg zrobi i tak jak będzie chciał. Od nas nie wiele zależy. Módl się o pokój na ziemi. Miłego dnia.

Gość gość
9:10 idiotka... :O

Gość gość
9:11 wybaczam Ci. PS i co ktoś Cię urodził stworzona do miłości a ublizasz komuś tylko dlatego że ma inne zdanie niż Ty. Idiotka to Cię urodziła i nie umiała wychować.