Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćzaniepokojona

Wojna

Polecane posty

Gość gośćzaniepokojona

W Niemczech mieszkańcy są przygotowywani na zagrożenie, nie oszukujmy się chodzi o wojnę. Skąd taki pomysł? Wiem, Rosja, terroryści itd. , ale u nas w kraju przekonują, że to sianie paniki, że jaka wojna. Dlaczego nie przygotowują nas tak w razie 'wu'? Przecież lepiej dmuchać na zimne. A jeżeli na prawdę coś zacznie się dziać? Co mamy robić? Gdzie uciekać? Mam małe dzieci, i przeraża mnie ta bezradność. Podobnie było przed II wojną światową. Nic się nie dzieje, to tylko sianie paniki i bum! I jeszcze moi wiekowi sąsiedzi, którzy twierdzą, że owoce im bardzo obrodziły, zwłaszcza jabłonie, ostatnim razem tak było przed wojną. Mam ochotę spakować się i stąd uciec, ale gdzie?

Gość gość
Nie strasz bo nie będę mogła spać.

Gość gość
Polacy zawsze zostają w czarnej dupie. Wojna przyjdzie już w krótkce i nie trzeba być jasnowidzem aby to stwierdzić.

Gość gość
niemcy to sie przed muslimami chronią ta dzicz chce urządzić noc długich noży, muzułmanie, nie tylko terrotyści! wszyscy muzułmanie nie cierpią niewiernych czyli nas katolików, protestantów itp a nawet jak udają że lubią to tylko taka ich taktyka nakazana im przez allaha - takija (poczytajcie sobieo tym) Narazie udają w miare normalnych by nagromadzic sie w odpowiedniej liczbie ale jest juz ich tam bardzo bardzo duzo i czekają tylko na sygnał aby zacząć... rzeź dlatego wtedy niemcy będą sie zamykać w domach a wojsko i policja muzułów powystrzela

Gość gość
Wojsko i policja tez nikogo nie powystrzela, bo beda muzulmanskie (chyba, ze rodowitych niemiaszkow wystrzelaja). A potem gdy na odrze bedzie granica Polski z panstwem islamskim, to zaczna toczyc wojne z nami i wygraja ja. Bo ich jest wiecej, a nas mniej. Muzulmanka rodzi po 5, 6 dzieci polka... 1,26...

Gość gość
jasnowidze zapowiadają koniec europy.

Gość gość
po h*uj oni tylu uchodźców przyjmują do europy ?