Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MocPieniądzaVSGłupotaCzłowieka

Comiesięczne 500 złotych zmieniło i ogłupiło ludzi! Co pieniądz robi z mózgiem!

Polecane posty

Gość MocPieniądzaVSGłupotaCzłowieka

Nie wiem, kto jest bardziej głupi: ci, którzy "zazdroszczą", czy ci, którzy sami się proszą o to, by być na językach ludzi, dzięki swojemu zachowaniu?! Nie mam nic do tych, którzy w spokoju, normalności i rzetelności, nie zmieniając swoich stosunków z ludźmi wokół, wydają przyznawane im pieniądze z tego programu, ale nie mogę wypatrzeć i wysłuchać, kiedy ktoś, kto dawniej był "do rany przyłoż", dziś patrzy z butą, zakłamanym żalem i pyszałkowatością na tych, którzy nie otrzymują tych świadczeń, robiąc, przy tym, mimowolne uwagi, często w złym tonie! To brzmi czasem tak, jakby milioner rozmawiał z ostatnim biedakiem! A ci "milionerzy" chyba nie pamiętają lub wolą nie pamiętać, jak sami bali się o przyszłość swojej rodziny, o wyprawki dla dzieci! Ten program nie jest zły, w swoim zamierzeniu, ale ukazał prawdę o ludziach: pieniądz zmienia wartości, "segreguje" ich znajomości, stawia na pierwszym miejscu swoje i swojej rodziny "ja", co dawniej było nie do pomyślenia! Pieniądz jest bardzo ważny, ale bez przesady!

Gość gość
Tu nie chodzi o pieniadz Zobaczcie jak pis potrafi fantastycznie sklocic Polakow - mistrzostwo swiata!

Gość kakadu30
Nie ma co się przejmować burakami,za chwile na 500 plus zabraknie pieniędzy a zostaną długi za nowe auta...

Gość gość
Eeee, nie wierze ze masz takie sytuacje. Nie wierze. Daj konkrety.

Gość NarodowiecWnerwiony
Ubić złośliwego żoliborskiego karła !!!!! Albo dać go żywcem na pożarcie lwom w ZOO . . .

Gość gość
bo 500zl to faktycznie taki "piniadz" ze uderza do głowy... hahahaha może plebsowi;)

Gość gość
Bijecie pianę i tyle.