Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sny

Polecane posty

Gość gość

Od dawna mam sny, ktore przedstawiaja normalne sytuacje z zycia. Te sny zawsze pamietam. Sen przedstawia np. przystanek autobusowy I ludzi czekajacych na autobus. Na drugi dzien przechodzac kolo przystanku widze tych samych ludzi ubranych w te same rzeczy co w snie.... zaczelam spisywac sny zeby potem porownac. Wszystkie sie zgadzaja. Czy ze mna jest cos nie tak ???

Gość gość
deja vu takie masz uczucie to normalka mozg wmawia Ci to ze juz to przezylas :)

Gość gość
Wlasnie to nie jest deja vu...to jest zupelnie co innego. Po deja vu ma sie uczucie ze juz to sie widzialo I tyle. W tych przypadkach rano moge ci strescic kto jak I w co bedzie ubrany np pod sklepem do ktorego pojde za 15 min.

Gość gość
Nie do końca. Też tak mam. Spisuję sny od dawna. Wiele z nich się powtarza w realu i nawet wiem co będzie dalej. Zawsze się te sny sprawdzają. Czasami muszę czekać kilka lat, ale to nie jest dejavu. Wiem co się zdarzy i nawet opowiadam osobie, która jest akurat ze mną, co się stanie za chwilę.. Patrzą się na mnie jak na wariata, a później raczej nie chcą tego komentować.

Gość gość
lepiej nie znac przyszlosci tak mi sie zdaje

Gość gość
Poczytaj sobie o dzieciach Indygo XD wiem ze to bzdury, ale moze I prawda. Nie jestem na tyle madry zeby to jednoglosnie stwierdzic ;)

Gość gość
sny są bardzo ważne gdyż ostrzegają przed niebezpieczeństwami których nie umielibyśmy przewidzieć. Ale to czy sen opisuje rzeczywistość to nie prawda . Gdyż we śnie dzieje się wielokrotnie więcej niż na jawie. A czy ty potrafisz usnąć częściowo po to aby tam we śnie udać się np. do kościoła , bo to jest łatwe i mi się udaję. A tam zauważyłem na ścianach niezliczone fotografie parafian , czego w rzeczywistości nie ma . A czy potrafisz czytając książkę o zabytkach by później zwiedzić tę miejscowość i te zabytki we śnie , bo mi się zdarzyło to kilka razy . Ostatnio zaczytywałem się w historii rzymskich katakumb i po kilku dniach zacząłem tam bywać we śnie i co ciekawe spotkałem tam naszego papieża Jana Pawła II i początki rozmowy z nim , ale o czym była rozmowa to już nie jest mi wiadome .