Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła żona rona

właśnie się dowiedziałam

Polecane posty

Gość zła żona rona

Że mąż mnie zdradza. Zapraszają sobie pracownice do hotelu i tam uprawiają sex. Ze zdradzał mnie jak byłam w ciąży chociaż się tego wypiera. A na dodatek teraz odchodzi bo nie wie co do mnie czuje i ze cały czas się klocili smy w sumie o czas dla mnie i dzieci. Ot jestem zła żona.

Gość gość
Niech w********a.

Gość gość
i po co ci taki frajer

Gość zła żona rona
Na dodatek dzieci nagle zrobiły się dla niego najważniejsze chociaż wcześniej mi nie pomagał. Fakt kocha je ale to co teraz wyprawia. .. dwa mam swoją jakąś marna pensje i on nie będzie mi dawał żadnych pieniędzy na dzieci on będzie za wszystko płacił a jak mi braknie to mam mu listy robić.

Gość zła żona rona
Czuje się jak w jakiejś bajce. No nie wierze w to co się dzieje . Mieszkanie chce spłacić bo to dla dzieci a jak skończą 18 lat to mam się wyprowadzić bo to dla dzieci . Części raty nie pozwala mi spłacać. To chyba sen jakiś

Gość gość
Niech sie gosciu uspokoi, o wszystk in zadecyduje sad, nie on. Masz dowody na jego zdrade?

Gość gość
Powiedz, że mieszkanie miało być Twoje i jego i później dzieci, a on jest bez krzty honoru i d****arz nie ma prawa głosu.

Gość zła żona rona
Nie mam. Firmę swoją ma poza miejscem zamieszkania. Najpierw były balans w hotelu teraz jeżdżą do wspólnika domu. Mamy kredyt na mieszkanie którego nie chce żebym spłacala razem z nim bo chce dać to mieszkanie dzieciom a ja mam się wyprowadzić jak będą pełnoletnie.

Gość zła żona rona
Nie mam mu jak udowodnić tej zdrady. Zdjęcia które widziałam w ciąży bardzo szybko wykasowal . Mój błąd ze nie zapisałam ale goo ny wzięły gore

Gość gość
Najmij detektywa, powoli go spłacisz z czasem i tyle. Powiedz, że jak taki cwaniak niech ci płaci za opiekę nad dziećmi. Będzie chciał cię zgnoić, żebyś odpuściła, załamała się i czuła jak ostatnie gówno. Wtedy on będzie szczęśliwy i zadowolony. Nie daj się dziewcyzno!

Gość zła żona rona
I najlepsze my 3 dzieci. Planowanych. A on mi mówi ze tuż przed trzecia ciąża zaczęło się psuć. .. brak słów . Dzieci małe to łatwo nimi manipulować 5,3,1

Gość zła żona rona
Myślałam o detektywi ale oni maja teraz dom jak to detektyw wykryje. I jeszcze mówi do mnie ze to jest koniec ale nie wie jeszcze czy wróci do domu czy nie. Kluczy nie chce oddać chociaż się wyprowadza bo to jego dom.

Gość gość
Masz jakas rodzine, znajomych, ktorzy moga cie wesprzec? Ile macie lat? Jesli mieszkanie kupil po slubie to jest to majatek wspolny. Musisz wziac sie w garsc - detektyw i prawnicy. Romans kiedy zona jest w zaawansowanej ciazy nie stawia goscia w zbyt dobrym swietle...

Gość zła żona rona
MMieszkań kupiliśmy wspólnie po ślubie na kredyt. Przy czym on będzie je spalcal a jak dzieci będą duże to mam się wyprowadzić bo to dla dzieci spłaca. Mam rodzinę i znajomych którzy mnie wesprza