Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mieczowa

wróżba

Polecane posty

Witam serdecznie ! Od kilku lat posługuje się kartami tarota, anielskim,runami ,specjalizuję się w rozkładach na strefę uczuciową aczkolwiek na inne dziedziny również stawiam karty. Do osób podchodzę indywidualnie,zawsze ze szczerą pomocą. Zapraszam więc do siebie osoby chcące się dowiedzieć czegoś na temat swojej relacji z obecnym partnerem. Proponuje rozkład: Wasze stany emocjonalne,co wnosicie w relację,o czym myślicie,co do siebie czujecie,co pokazujecie na zewnątrz,wasze oczekiwania,zamierzenia,jak widzicie ten związek.Aktualna sytuacja w relacji,co robić,czego nie robić, przyszłość związku. Zapraszam dwie pierwsze osoby do analizy za darmo!! nie musicie nic mi mówić o swoim związku wystarczy data urodzenia :) kontakt : krolowamieczy@vp.pl

Gość gość
mogę tutaj ? nie mam maila

Gość gośćmisia
Czesc,a czy ja moge

Gość gośćmisia
Jesli tak,to odpisz mi,poniewaz jestem powaznie chora,czy uda mi sie dozyc,by wychowac syna boje sie smierci18.12.73r.prosze odpisz

Gość gość
Hmm Sylvia 15.01.1989 czy jeszcze zobacze Mariusza z ktorym wspolpracowalam? :-)

Witam Proszę nie odebrać mnie źle,nie odpowiadam na takie typu pytania "czy dożyję " Nie przepowiadam śmierci. Dużo zdrowia :)

Gość gośćmisia
Wiec odpowiedz mi prosze czy wychowam dziecko do doroslasci,prosze

Gość gość
Jakies zarty jak widac.

nie to nie są żarty :) Wróżba miała służyć tylko i wyłącznie analizy relacji. Pozdrawiam

Gość gość
Przeciez jest napisane jak byk: ''Zapraszam więc do siebie osoby chcące się dowiedzieć czegoś na temat swojej relacji z obecnym partnerem.'' Nauczcie się czytac.