Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trzeba być totalna kretynka zeby w tych czasach

Polecane posty

Gość gość
17:11 a gdzie ty te rewelacje przeczytałaś? W "gościu niedzielnym"? :) Stosowałam tabletki ponad 10 lat. Żadnej wpadki nie zaliczyłam, a jeśli chodzi o płodność to nie mam z nią problemu: 3 ciąże w pierwszym cyklu starań. U koleżanek podobnie, z tabletkami nie zachodziły, bez tabletek szybko. Coś wymyślasz teorie z kosmosu. 60% skuteczności po latach stosowania, śmiech na sali...

Gość gość
autorko ile masz lat?

Gość gość
100% pewności nie dają, ale jeśli ktoś bierze je prawidłowo to zajście w ciążę graniczy z cudem. Tak mówi mój ginekolog. Zgadzam się z autorką. Wystarczy przeczytać ulotkę i nie być totalną sierotą.

Gość gość
do kafeterianek dziecko z wpadki jest niekochane , niechciane , wychowywane na zasiłakch i mopsie :P brawo myślcie i działajcie tak dalej !!!

Gość gość
Moje było wpadką po antybiotykach myślałam że można a tu kinder suprise :P ale nie żyję z zasiłków i mopsu bo mi dochód przekracza.

Gość gość
autorka jest fenomenem :P ja wpadki unikają a może plemniki ja z daleka unikają bo może nie wie jak to jest sie kochac :P wtedy antykoncepcja jest 100 % bu ha ha ha ha

Gość gość
Co was tak boli? Autorka ma racje. Jak ktoś mysli glowa a nie dupa to żadnej wpadki nie zaliczy.

Gość gość
gość dziś Co was tak boli? Autorka ma racje. Jak ktoś mysli glowa a nie d**a to żadnej wpadki nie zaliczy. x oszywiscccccccccccie auuuutorko :P ha ha ha ha ha na trzy minuty przed stosunkiem stawiasz znak STOP dla plemników tuz przed waginą :P

Gość gość
i grzecznie odmaszerowuja niczym mrówki Faraona gęsiego jeden plemnik za drugim ..... ale wcale nie żałują bo autoreczko z pipy jak z kutra ci wali :P

Gość gość
18.04 nie jestem autorką ale kazda madra kobieta powie ze ma racje. W koncu mamy 2016 r i środków anty jest naprawde bardzo duzo.

Gość gość
17:52 dokladnie. Ale nieuki i tak będą twierdzić, że wpadki zaliczają same mądre kobiety.

Gość gość
18.08 widac ze zaliczylas wpadkę i dlatego zal ci dupe ściska, ze nie kazda jest taka idiotka jak ty.

Gość gość
wpadki to są jak sie pier dolą na dyskotekach czyli tzw seks uprawiaja :P zmęzem to mozna sie kochac a miłosci owoc zawsze może sie przydarzyc he he he he

Gość gość
gość dziś 18.08 widac ze zaliczylas wpadkę i dlatego zal ci d**e ściska, ze nie kazda jest taka idiotka jak ty. xx oszywwwwwwwwwwiscie kochana ! ty jestes najwieksza wpadką w moim życiu :P by wiecej nie gadac z takim smierdzacym gównem na kafeterii :P teraz muszę wziac prysznic :P

Gość gość
A Ty jesteś prostak i pusty łeb.Jedyne Twoje osiągniecie to ucieczka z wiadra po aborcji :).

Gość gość
gość dziś A Ty jesteś prostak i pusty łeb.Jedyne Twoje osiągniecie to ucieczka z wiadra po aborcjix xx znasz z autopsji ? jakie to uczucie opowiedz :P

Gość gość
Taka cfffana jesteś poprostu lubię gnębić takie tępe strzały jak Ty autoreczko.

Gość gość
walisz i walisz jakims gnojem - ide skorzystac z kąpieli

Gość gość
ość dziś Taka cfffana jesteś poprostu lubię gnębić takie tępe strzały jak Ty autoreczko. x gnębic ? autoreczko ? heh nie ten adres i nie ta metoda :P nie poddaje sie dziwnym zachowaniom smierdzacych ludzi [reka ]

Gość gość
poziom dyskusji tutaj to totalne dno

Gość gość
Też dlatego przestałam tak często tu wchodzić bo zawsze tutaj tak jest .

Gość gość
16.34 i ty porownujesz skutki uboczne paracetamolu do skutkow ubocznych pigulki antykoncepcyjnej?;/

Gość gość
gość dziś 16.34 i ty porownujesz skutki uboczne paracetamolu do skutkow ubocznych pigulki antykoncepcyjnej?;/ Mówię o mechanizmie działania, że każdy lek ma skutki uboczne i tu nie ma co wymyślać, że hormony magicznie "trują" (bo co to znaczy? Pacjentki po antykoncepcji odnotowują zwiększone zachorowanie na jeden typ raka i tyle. Nie wiją się w konwulsjach od "trucizny".). I jedyne co to sobe możesz statystycznie celować co i jak. Jak chcesz porównywać tak bardzo to równie dobrze można powiedzieć "hormony to nic, przecież morfina/wstaw co chcesz/ jest gorsza" x Będziesz mieć pecha to hormony nic Ci nie zrobią, a paracetamol zrobi krzywdę albo będziesz mieć wstrząs anafilaktyczny przy antybiotyku na anginę. Dla mnie sprawa jest prosta: albo nie "trujemy" się w ogóle i wtedy jazgoczemy o byciu eko-sreko, albo skoro się trujemy sami innymi rzeczami to zamykamy jadaczki i nie krytykujemy innych.