Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bóg nie istnieje? przecież to ja jestem BOGIEM dowód

Polecane posty

Gość gość
to sie zdecyduj czy istniejesz czy nie istniejesz

Gość gość
no właśnie

Gość gość
widze. niech burmistrz zainwestuje w żyroskop bo sie zaczną turyści zjeżdżać do namysłowa na narty

Gość gość
w komórkach sa żyroskopy elektoniczne można napisać prosty program sterujący hydrauliką i filmować pod jakim kątem sie chce.

Gość gość
znajomość pozycji kamery jest też istotna podczas obserwacji i analizowania zdjęć z powietrza;)

Gość gość
poza tym to c***jowo wygląda. albo filmujemy pod kątem albo wydaje nam sie że filmujemy prosto i nam powstaje jakiś surrealistycznyc chaos. jak w planie jest horyzont to miłoby było jakby był równoległy do krawędzi okienka inaczej wygląda to jak znieksztalcenie widz uświadamia sobie istnienie kamery a moze nawet dokonuje korekcji lotu przekrzywiając głowe z tym ze to mu nic nie daje bo wtedy ma krzywe okienko

Gość gość
może rozpisać jakiś konkurs w szkołach. nie wiem jakie ma tam szkoły ale mechanike moga mu zrobic w technikum albo zawodówce. program i wymiane danych z telefonem niech opracują kujony z mat fizu w liceum. można bedzie z tego zrobic festyn konkurs z nagrodami a moze nawet nabór do burdelu zwanego urzędem miasta

Gość gość
Zespół Szkół Rolniczych im. T. Kościuszki   Zespół szkół, Namysłów, Polska Adres: Pułaskiego 3, 46-100 Namysłów Telefon: 77 410 04 32 Zaproponuj zmianę Popularne godziny tu chodziłem do technikum

Gość gość
czywiście może tez to zlecić firmie zewnętrznej. ibm lokhid martin macdonald daglas albo "polskie" linie lotnicze.

Gość gość
w końcu to nie jego kasa :D

Gość gość
można by te znaleźć inne zastosowania i rozwiązania. wyciągnąc modelarzy i inzynierów niech skleją jakiś latawiec albo inny balon. policja zaoszczędzi na benzynie, sklepikarze na ochronie

Gość gość
Zespół Szkół Rolniczych im. T. Kościuszki   Zespół szkół, Namysłów, Polska Adres: Pułaskiego 3, 46-100 Namysłów Telefon: 77 410 04 32 Zaproponuj zmianę Popularne godziny

Gość gość
Zespół Szkół Rolniczych im. T. Kościuszki   Zespół szkół, Namysłów, Polska Adres: Pułaskiego 3, 46-100 Namysłów Telefon: 77 410 04 32 Zaproponuj zmianę Popularne godziny

Gość gość
no i git. niech młodzież sie zaangażuje. ja se sami coś zrobią w mieście to będą o to dbac w dodatku dojdą do wniosku że nie muszą bulić w c***j kasy złodziejom za niepotrzebne rzeczy

Gość gość
Pisze wam do jakich szkół w Namysłowie chodziłem a wy mnie we własnym temacie ignorujecie w Namysłowie jest też OHP RCKU LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE SZKOŁA POLICEALNA SZKOŁA DLA DOROSŁYCH SZKOŁA WIECZOROWA ITD...

Gość gość