Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzenka88

Ile kosztuje laserowy zabieg usuwania owłosienia ?

Polecane posty

Gość Marzenka88

pomóżcie jakie są ceny i ile trzeba odbyć zabiegów, żeby na stałe usunąć włosy np. spod pach

Gość Natali78
Też ostatnio się zastanawiałam. Warto wiedzieć, że to są ceny tylko orientacyjne, bo ilość serii jest kwestią indywidualną, Jedna seria nic nie da. Mam koleżankę, która była bardzo rozczarowana, bo wydawało jej się, że jeden zabieg=efekt łał:) No a tak nie jest. Najlepiej ustalić takie kwestie już na miejscu ze specjalistą. Ja jestem po pierwszej wizycie w estetika w krakowie. Pozbywam się owłosienie tyko na pachach - liczę się w tym, że będę musiała mieć jeszcze cztery serie.

Gość Elfika84
to wszystko zależy tak na prawde od partii ciała ;) , Ale np. w klinice Miracki w Warszawie jest promocja teraz , bo sama się wybieram , póki jest jeszcze zima kalendarzowa . Np. depilacja Pach masz dwa zabiegi plus dwa gatis to za to masz 600zł zamiast 1200 :) więc się opłaca ;)

Gość gość
Jak to powiedziała jedna Pani w filmie " depilacja jest absolutną koniecznością". Ja skorzystałam z super oferty depilacji laserowej w gabinecie www.laserestetic.pl.

Gość Bienia
Szczerze nie wiem jaka jest konkretnie cena, bo sama w związku z tym, że jestem blondynką i mam jasne włosy, zdecydowałam się na zabieg metodą Epilfree http://epilfree.pl (póki co jestem w trakcie serii zabiegów na nogi) jestem bardzo zadowolona, bo niedługo będzie można odsłaniać nogi:))

Gość Czuki
ja polecam Klinikę miracki - zabiegi są dobrze wykonywane, fajna atmosfera...no można prawie się zrelaksować!