Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż chrapacz

Polecane posty

Gość gość

Ranny! Już nie wytrzymuję :-( Mój mąż tak cholernie chrapie, nie daje rady. Macie jakieś sposoby na chrapaczy? Jeszcze jedna nieprzespana noc i się wykończę.

Gość gość
a próbowałaś wysłać go do lekarza?

Gość gość
pewnie mial zlamana przegrode nosowa( dostal w nos ),dlatego chrapie,niech sie zoperuje inaczej sie wykonczysz

Gość gość
Stopery woskowe

Gość medicusDCL
Dzień dobry, Jeśli chrapanie męża sprawia dyskomfort podczas Pani snu, zachęcamy do konsultacji ze specjalistą. Lekarz laryngolog zdiagnozuję przyczynę chrapania męża. Tę dolegliwość można leczyć, trzeba tylko dobrać odpowiednią metodę. Więcej informacji na temat chrapania znajdą Państwo na http://www.medicusdcl.pl/chrapanie

Gość gość
Mój mąż poszedł na konsultacje do Mille medica i w sumie to był dla niego ostatni dzwonek żeby coś z tym zrobić. Jeśli zainteresuje was ich oferta to polecam ich stronę: http://millemedica.pl/chrapanie-bezdechy/

Gość gość
Dlaczego ostatni dzwonek? Są momenty kiedy chrapania nie można już leczyć?

Gość gość
Dobre pytanie. Mój mąż ma 45 lat i mam wrażenie, że chrapie od zawsze (przynajmniej odkąd jesteśmy razem to wiem, że to robi). Chciałabym mu pomóc, bo jest to uciążliwe dla całej rodziny.

Gość gość
oczywiście, że możesz to skonsultować z dobrym lekarzem! Na pewno znajdzie sposób na męża chrapacza! Polecam medicus DCL.

Gość niewyspanaana
Słuchajcie, mój mąż już tak chrapie, nie wiem nawet jak określić stopień hałasu który generuje w nocy. Mam wrażenie, że nasi sąsiedzi nawet go słyszą... Pomocy! Ja już nie wiem co mam zrobić :-(

Gość gość
polecam oddzielne sypialnie sprawdzone i skuteczne

Gość gość
Ja ze swoją rodziną mieszkamy na 54m2, nie mamy opcji na oddzielne sypialnie, po za tym po to wzięliśmy ślub aby spać razem. Macie jakieś porady, na chrapanie? proszę o pomoc.

Gość wyleczona na zawsze
jak jesteś z Wrocławia, to ta klinika o której piszą medicus dcl jest naprawdę super! Pomoże Tobie i Twojemu mężowi.

Gość gość
Jest jakiś spraj na chrapanie. Jak się nazywa nie wiem ale jest dostępny w Aptekach. Wystarczy iść i spytać co na chrapanie najlepsze.

Gość medicusDCL
Dzień dobry, Jeśli chrapanie Pani męża obniża jakoś snu całej rodziny, proponujemy konsultację z lekarzem laryngologiem. Chrapanie można leczyć. W Medicus DCL prowadzimy badanie z wykorzystaniem apnografu, dzięki któremu diagnozujemy przyczynę dolegliwości i dobieramy odpowiednią metodę leczenia. Zapraszamy na naszą stronę www.medicusdcl.pl .

Gość paulincia111
Czemu wszyscy proponują oddzielne sypialnie itp? przeciez jak się kogoś kocha to trzeba mu pomoc w jego dolegliwosciach. Moj maz nigdy nie chrapał, ten problem doskiwiera nam od niedawna. Nie wiemy jak sobie z tym poradzić :-( wiedzę, że bardzo mu z tym źle i wstydzi się, szczeolnie ze kilka razy w nocy go obudziłam żeby przestał. Jak mu pomoc? Skąd to chrapanie?

Gość medicusDCL
Nic dziwnego, że chrapanie partnera powoduje u Pani dyskomfort, szczególnie jeśli w związku z tym jakość Pani snu jest obniżona. Na szczęście chrapanie można leczyć. W Medicus DCL określamy przyczynę chrapania, a następnie dobieramy odpowiednie leczenie. Po więcej informacji zapraszamy na www.medicusdcl.pl

Gość annaanka
Dlaczego faceci tak strasznie chrapią? Przecież to jest jakiś dramat! Mój mąż już tak w nocy daje po uszach, że dzieci przychodzą do sypialni prosić go aby przestał. Sama się denerwuje, bo jak nie zasnę przed nim to później też mam całą nockę nieprzespaną. :( Pomóżcie! Chciałabym go w jakiś sposób uwolnić od tych okropności!

Gość gość
@annaanka, czy probowałaś wysłać go do lekarza?

Gość gość
@annaanka wiesz, że chrapanie to coś co można leczyć?