Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luster

Byłem na prostytutkach. Ogromne wyrzuty sumienia Pomocy

Polecane posty

Gość Luster

Mam 21 lat, nie jestem typem modela, ciężko pracuje żeby odłożyć kasy, do tego studiuję , nie mam ani czasu ani sił zadbać o swój wygląd a tym bardziej poznać jakieś laski. Po prostu też jestem mocno nie śmiały i trochę wstydliwy. W moim życiu wydarzyły się chwile które mnie trochę podłamały. postanowiłem skorzystać z usług prostytutek. żeby poprawić sobie humor, spróbować, DOŚWIADCZYĆ CZEGOŚ i wiecie co? zostałem zgnojony psychicznie, owszem było przyjemnie, spróbowałem. ale po wyiściu pojawiły się wyrzuty sumienia. Jestem religijny. Nie wiem jak zmyć z siebie te wyrzuty co zrobić? jak zapomnieć o tym haniebnym czynie. czuje sie zgojony i sam niewiem co ze sobą zrobić. Wydałem 100 zł. za kilka chwil relaxu a teraz, stres nerwy i złe samopoczucie.

Gość gość
obrzydliwy jestes bleeeee dno

Gość gość
nie zrobiles nic zlego,nikogo nie zdradziles.jesli mecza cie wyrzuty idz do spowiedzi i zrzuc to z siebie.to ze zalujesz to juz odkupia twoj grzech,naprawde.

Gość Luster
gość dziś Chwil słabości, człowieku to nie jest moje meritum życia chodzić na prostytutki. Nie usprawiedliwiam się ale każdy ma swoje potrzeby, jeśli one są jeszcze wspomagane stresem, nerwami, niepowodzeniami to chyba każdy ma prawo do słabości

Gość gość
Pomyśl jak powiesz to księdzu na spowiedzi, albo jak za dużo wypijesz za dużo i się wygadasz komuś z rodziny hehe

Gość Luster
Zdrowywesoly dziś Tego też nie wiem, seks był w zabezpieczeniu więc chyba nie.

Gość gość
Nie wiem jak możesz teraz patrzeć w lustro

Gość gość
Dajcie spokój, chłopak zrobił co zrobił nie on jedyny w tym kraju. Ile panienek się ogłasza w necie, ile stoi przy trasie, ile urzęduje w burdelach, ile jest tzw. Cichodajkami, ile to sponsoring To wszystko są fakty. Tych kobiet jest masę i wiecie jakie mają dochody? To jest biznes. Nie dręczcie chłopaka. Wiele osób tego typu usług korzysta. Zrobiłeś raz i do końca życia możesz nie spróbować. Lepiej wyjdziesz na tym niż ktoś komu się to spodoba i regularnie uczęszcza na DIVY

Gość gość
Daj spokój, a co to takiego strasznego seks z prostytutką? Też kobieta... ludzie gorsze dramaty przeżywają. Nie masz żony, rodziny, jesteś wolnym człowiekiem. Zabezpieczyłeś się prezerwatywą, więc ryzyko chorób minimalne, możesz zrobić badania za jakiś czas jeśli się obawiasz. A religia? Religia to nic pewnego, poza tym co, pójdziesz do spowiedzi? A wiesz, że księża też jeżdżą na prostytutki? I pomyśl, ty cały w poczuciu winy mówisz księdzu w konfesjonale o ty, on ci daje zdrowaśkę jako pokutę, a później go widzisz, jak wyjeżdża autem z lasu... ja widziałam na własne oczy i do spowiedzi nie chodzę.

Gość Luster
Ksiądz też człowiek,wiem że taki proceder wśród nich istnieje, nie spowiadam się Księdzu a Bogu, więc na pewno do spowiedzi pójdę. No właśnie nie jest to nic strasznego, wręcz jak czytam opinie ludzi na necie to normalnego. Ale jednak mam problem z samym sobą że skorzystałem, że upadłem, że trochę zawiodłem sam siebie. Jak by nie patrzeć Płacenie za seks nie jest powodem do dumy

Gość gość
Stary daj spokój, poszedłeś zapłaciłeś zabezpieczyłeś się i zr***ałeś. Normalny proceder. Za 3 dni nie będziesz tego pamiętał. Wiadomo nie jest to powód do dumy. ale uwierz mi że na d***** chodza mężowie, ojcowie, Oni robią krzywde drugiej osobie. osobie która ich kocha ty jesteś sam, masz swoje potrzeby i dałeś im upust, Zwłaszcza że robisz to pierwszy i jak sam mówisz ostatni raz Co innego jak byś chodził co tydzień i urzędował po nocach wydając kupe szmalu. Naprawde głowa do góry

kolego,jestem w podobnym wieku i też chce iść i pójdę wiele kobiet odbiega od definicji kobiet,większość jest sukami na 10 spotkanych kobiet są 3 miłe i przychylne tobie,jak to mówia tego kwiatu jest pół światu a 3/4 ch*ja warte,to prawda,poza tym wiem jak to jest być traktowanym jako tylko kolega chodź nie wiadomo jak byś się starał zawsze znajdzie się lepszy,i świata poza tym kimś nie widzą,nie dając w ogóle żadnej szansy,no niestety takie są kobiety patrzą przez pryzmat pieniędzy,samochodu mięśni lub urody a najlepiej by te 4 czynniki były w jednym mężczyźnie i szukają takiego ideału a właściwie nigdy go nie znajdują,niektóre wolą prostaków i chamów,którzy po ślubie będą ich bić,lub zdradzać z inną.Każdy facet musi mieć ten pierwszy raz z kobietą,inaczej to nie jest zdrowe dla zdrowia psychicznego dlatego popieram,że skorzystałeś,w tych czasach ciężko o właściwą i porządną kobiete,bo nigdy nie wiadomo czego chcą bądź o co im chodzi,bo nigdy nie powiedzą wprost,a takie prostytutki chociaż są szczere i zdecydowane i szczerość w kobietach to coś pięknego,byłeś to ona potrafiła uszczęśliwić,prostytutka to też kobieta,zobacz na to z innej strony na zwykłą dziewczyne musiał byś wydawać ciągle pieniądze czyli inwestowac a tu kwiaty 30zł a tu kino,cola,popcorn film 3D 60zł jakieś restauracje pizze,a i czas byś musiał tracić już tego nie wliczę no i paliwo zostawmy bo na d***** też trzeba dojechać,masz juz ponad 100zł wydane,a dalej nie wiesz co ona sobie o tobie myśli mogła by cię tak wykorzystać z 5 razy a dalej do niczego by nie doszło,one takie są,a tu chociaż masz już to za sobą i to się liczy,co do chorób,to z taką typową z klubu tez nie wiesz ile ona już miała facetów i często można zauważyć ze ładne panny prowadzają się ze zwykłymi menelami a jak zobaczą faceta z klasą to często omijają,sobie myślą o ten to pokazuje co to nie on,i właśnie bardzo dobrze,bo wtedy facet zna swoją wartość i ją pokazuje a kobieta tylko cycki może zaoferować,i to nie tylko jednej osobie,bo wiele par się rozstaje po kilku tygodniach,poza tym w burdelu chociaż taniej sa ładniejsze a i cyce mają większe,więc popatrz na to z drugiej strony,możesz się uganiać za jakąś zwykłą,ale takie tez wykorzystują i do końca nie wiesz co mają w głowach więc serdeczne pozdrowienia i jak trzeba chodź do woli :)

Gość Luster
Duma Narodu Dzięki za słowa pokrzepienia, jednak do końca życia nie chce chodzić na prostytutki. Wyrzuty sumienia są aczkolwiek to co napisałeś o kobietach sprawdza się w 100 proc. Niestety nie każdy jest lowelasem, śmiałym otwartym pewnym siebie. Kobiet nawet te mało atrakcyjne dzisiaj mają duże wymagania, ja im nie sprostam nigdy. Charuje jak wół żeby miec na studia, pomóc rodzinie w opłatach, i odłożyć coś na przyszłość. A taka kobieta wymaga żeby facet był opalony, umięśniony, a i z kasa i wykształceniem i pozytywną energią. To jest problem bo ja taki nie jestem I upadłem skorzystałem ale tego typu usługi nie sa wyiściem z sytuacji

Gość gość
takie pizdusie jak ty musza placic za sex