Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna dziwnie się zakochowuje

Polecane posty

Gość gość

Byliśmy razem przez 1.5 roku. Z czasem zaczęło jej przeszkadzać dużo rzeczy i ze źle robie. Poprawiłem to ale od razu znajdowała inne i mówiła ze coś jest źle. Postarałem się dla niej ale ona nic nie zmieniła w sobie i cały czas miała pretensje. Znowu jak ją o cos prosilem to odpowiadala ze moxemy sje rozstac i rozmowa konczyla sie w ponurej atmosferze. Mimo to nasze spotkania były romantyczne. Dużo seksu,pieszczot i czułości. Mówiła ze mnie kocha. Niesety nigdy sama niczego nie aranzowala. Nie pisals smsow pierwsza, nie czułem ze o mnie dba. W końcu ja się zdenerwowałem ze raz jest taka a raz taka i powiedziałem dość. Seksu nie będzie. Troche tez dlatego ze jej cialo nieco sie zmienilo przez ostatni rok. Powiedziała ze jak nie chce to nie i możemy związek zakończyć żeby się nie męczyć. Napisałem do niej po 2 dniach i napisała ze koniec i nie odpisuje na żadne smsy. Myślicie że się odezwie? Ostatnio mówiła zebyśmy nie myśleli o przyszłości bo nie wiadomo co to będzie, nic nie trwa wiecznie i rozstania to normalna sprawa, co było dziwne bo jeszcze tydzień temu jak się ostatni raz widzieliśmy to było cudownie.

Gość gość
ile masz lat bo piszesz jak obejszczany siedmiolatek :P

Gość gość
Powyżej 20 lat. Kocham ją. Nic poza tym.

Gość gość
Up. Jestem jej pierwszym facetem.

Gość gość
Co o tym myślicie?

Gość gość
Olej zepsutą księżniczkę, ona cię w ogóle nie szanuje.

Gość gość
Ciężko mi ją olać bo to był taki przyjemny związek ale tylko jak okazało się ze nie mam dla niej wystarczająco czasu to się obrażala. Nigdy z nikim tak długo nie byłem a bardzo ją kocham.

Gość gośćdddniep
moze kogos ma,moze ją osaczyłes,moze cos w niej umarło a moze błędy jakie popełniłes doprowadziły do tego ze ci nie ufa nawet jesli sie poprawiłes,dlaczego wyzywacie dziewczyne od ksiezniczek nie znając jej i jej wersji zdarzen?

Gość gość
Twierdzi ze nie mam dla niej czasu a jak go znajduje do jest dobrze tylko problem polega na tym ze sugeruje mi ze niby nie a jednak powinniśmy się widywać nawet codziennie a ja pisać rano smsy dzień dobry i zawsze jak idzie spać dzwonić i mówić dobranoc. Kompletnie tego nie rozumie ze nie mogę w środku tygodnia do niej pojechać. Nie interesują ja ze mam swoje pasje i spędzam na nich czas. Z czasem ma pretensje po co to robie. Gorsze jest to ze jak mowie ze mi coś nie pasuje to "Przestańmy się męczyć i skończmy to". Czuje ze od roku tylko ja walczę o ten związek.

Gość gość
Jest dość bogata może dlatego.