Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój facet zarabia tysięcy na rękę miesięcznie.cz wg was to dobre zarobki??

Polecane posty

Gość gość

jak myslicie? ja zarabiam tylko 2 tysiące a mój facet tysięcy na rękę. czy wg was to dobre zarobki aby zastanowic się nad urodzeniem dziecka?

Gość gość
sorki zpesula mi sie piatka w klawiaturze:):) moj facet zarabia pięć tysiecy zł netto na ręke mialo byc:)

Gość gość
Chore jest pytanie na forum czy mogę mieć dzieci gdy zarabiam tyle a tyle. Ludzie oszaleli !!!

Gość PannaJoanna23131
Ojej to zalezy od wielu czynników np. od Twojej dyspozycyjności, od tego czy macie kredyty itd. sama sobie musisz na to odpowiedziec, jesli chodzi o same pieniadze to ludzie zarabiaja o wiele mniej i maja dzieci i sobie radzą, wiec tu na forum nikt Ci nie odpowie

Gość gość
ile tys.? wojna bedzie, wstrzymaj sie

Gość gość
Tak, zarobki są dobre. Wiele osób decydujących się na dziec/ko i nie głodujących zarabia we dwoje tyle, co Twój facet. Natomiast na Twoim miejscu nie decydowałabym się na dzi-ecko ani na dalsze bycie z partne/rem. Twoje pytanie dowodzi, że - nie nadajesz się na matkę - nie nadajesz się na partner-kę - nie nadajesz się do większości prac.

Gość gość
c.d. Dlaczego? - Nie wiesz, jakie są średnie zaro-bki w Polsce - nie umiesz korzystać z Go.ogle, by to sprawdzić - nie potrafisz oszacować, ile kosztuje życie i utrzymanie dzi.ecka - zadajesz pytania na Kafeterii. Lepiej dla Ciebie, byś się nie rozmnażała, gdyż z Twoją kreatywnością, zaradnością i odbiorem rzeczywistości możesz pomylić własne dzieck.o z nocnikiem.

Gość gość
Jezeli ma 5 tys to zarabia 2 razy wiecej ode mnie a jestem lekarzem.