Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Bóle w lędźwiowym odcinku kręgosłupa i brak miesiączki

Polecane posty

Gość gość

Witam, otóż na początku bardzo przepraszam jeśli włożyłam pytanie w zła kategorie. Od końca czerwca pojawiły się u mnie dość silne bóle, po lewej stronie w lędźwiowym odcinku kręgosłupa. Siedzenie sprawa mi ból, nie mogę się schylać czasem boli tez jak leże. Bóle zaczęły się tak troszkę za polowa czerwca. W tamtym momencie miałam jeszcze miesiączkę normalnie. Jednak pod koniec lipca jak i teraz ona się nie pojawiła. Często mam tak, ze przy bólu tych lędźwi czy cokolwiek to jest, odczuwam także ból lewego jamnika lub prawego (zależy jak ból promieniuje) niekiedy i odczuwam to w macicy. Występowały już u mnie takie bóle, ale trwały najdłużej tydzień i nie odczuwałam skutków ubocznych jak teraz. Swego czasu stwierdzono mi tez rwę kulszowa, ale lekarz dalej nic z tym nie zrobił (nakrzyczał na mnie ze jestem za gruba i mam schudnąć) i po roku właśnie stało mi się takie cudo. Dodam ze mam 17 lat i nikim nie współżyłam, chociaż nie wiem czy to ma znaczenie. Może któraś z was miała coś podobnego i może mi na ten temat powiedzieć coś więcej lub chociaż sama porada?? Z góry dziękuje bardzo :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować