Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kolega mógł mi coś zrobić podczas snu?

Polecane posty

Gość gość

Witam, od razy przepraszam, ze startuje tutaj z takim tematem, ale mała ze mnie panikara. Otóż na początku sierpnia był u mnie kolega na kilka dni. Niestety w ostaniej chwili zostałam wystawiona przez koleżankę i musiałam zostać z nim na jedna noc sama w domu. Być może naoglądałam się za dużo filmów i seriali, ale boje się, ze mógł mi coś zrobić kiedy poszłam już spać. Dodam, ze pamietam dosłownie cały wieczór. Siedzielismy na balkonie, piliśmy niezbyt mocne drinki i rozmawialiśmy do około 1:00 w nocy. Ostatni drink wypiliśmy po północy. Po tej 1:00 rozeszliśmy się do osobnych pokoi, ja przebralam się w piżamę, położyłam do łóżka, sprawdziłam telefon jeszcze i poszłam spać. Wstaliśmy po 8:00. Czułam się bardzo normalnie. Nic mnie nie bolało, nie czułam się poobcierana czy nic z tych rzeczy kiedy robiłam siusiu tez nie zauważyłam nic niepokojącego. Kolega tez zachowywał się normalnie jeśli to ma znaczenie. Czy mimo to on mógłby mi coś zrobić a ja rzeczywiście nie jestem świadoma, czy popadam już w mała paranoje? Dodam, ze jestem dziewica i... Sama nie wiem. Chciałabym się troszkę uspokoić, bo szczerze, to nie daje mi spokoju od dwóch tygodni, ech. Bardzo tez proszę, by potraktować to poważnie, bo naprawdę się boje. Dziękuje za wszystkie odpowiedzi z góry :)

Gość gość
Mógł zrobić ci fotki twojej cipeczki ja bym zrobił hihi

Gość gość
tak pewnie ci wąsy domalował patrzyłaś w lustro? po za tym co masz za kolegę którego się boisz i mimo to z nim chlejesz

Gość gość
Jesli nie spisz jak zabita doslownie, to nie ma szans. Ja bym się obudzila jakby ktos tylko podszedl do mojego lozka.

Gość gość
Jak dorzucił ci tabletkę gwałtu to mógł robić co tylko chciał

Gość gość
nic ci nie zrobil. nie ogladaj tyle glupkowatych programow

Gość gość
Dowiesz się za dziewięć miesięcy.