Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy umówiłybyście się ze schizofrenikiem?

Polecane posty

Gość gość

Przez 99% czasu jestem dosyć normaln... znośny.

Gość gość
dlaczego to ma, dlaczego mozg nie dziala jak powinien, narkotyki w okresie nastoletnim?

Gość gość
Nie. zaburzenia obsesyjno-kompulsywne mi się przekształciły w schizofrenie, do tego doszło silne załamanie nerwowe i gotowe :/ Narkotyków nigdy nie brałem, nawet nie piłem przed 20 rokiem życia, a później tylko okazjonalnie :(

Gość gość
nie umowilabym sie gdybym wiedziala o chorobie. nikt na starcie nie szuka problemow

Gość gość
gość dziś Ok. Dziękuję za szczerą odpowiedź.

Gość gość
nie, znam paru ze schizofrenią, każdy miał dziecinne podejście do życia, głupie pomysły, a do tego był nachalny. A Ty chciałbyś być ze schiofreniczką?

Gość gość
Nie przeszkadzałoby mi to jeśli swoją obecnością w jej życiu dawałbym jej coś dobrego.

Gość gość
Odradzam spotkanie. Schizofrenik. Nie nadaje się do związku chociaż sam tego nie rozumie i nie potrzebuje związku tylko fachowej pomocy

Gość gość
Do 17.18 ona cię skrzywdzi chociaż nie będzie chciała. To za mało co chcesz dać. To są zakute egoistki

Gość gość
moją koleżankę zniszczył psychicznie taki schizofrenik, była z nim 3 lata, był zaborczy, wyzywał ją, bo coś sobie uroił... na szczęście skończyła swoją męczarnię i ma teraz normalnego faceta. Jak schizofrenik chce związku to nie szuka takiej jak on, wtedy na własnej skórze poczuje co znaczy być z kimś chorym.

Gość gość
schizofrenicy w ogóle nie mają wyczucia, taktu, są egoistami

Gość gość
Uroi sobie coś i cię skrzywdzi. A przeważnie myśli o sobie i swojej chorobie. Będziesz wydrenowanym do cna wiecznym dawcą i długo nie wytrzymasz bo w zamian za to dostaniesz samo zło. Tak ona nienawidzi siebie i świata

Gość gość
To nieprawda co powyżej że on i ona ze schizofrenią mają się zejść bo to jest prawdziwe nieszczęście. Z tą chorobą trzeba zostać samemu i to jest podstawowa odpowiedzialność

Gość gość
Moj tesc jest schizofrenikiem,ma dokladnie schiozofrwnie paranoidalna i tesciowa cale zycie miala z nim gehenne. Nie chcial sie nigdy leczyc a teraz zatruwa zycie nam. Zyc z takim czlowiekiem to proszenie sie o klopoty a w dodatku realne ryzyko,ze przyszle dxieci z takiego zwiazku tez odziedzicza zaburzenia.Jedyna szansa to leczenie nawet gdy choroba nie daje objawow.