Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Collider

Nie skończyłam żadnej szkoły

Polecane posty

Gość gość
No to w takim razie nie możesz tej szkoły po prostu poprawić?

Gość gość
18:37 Jak bedzie uparta :P:D no jak sie jest tlumokiem to trzeba uparcie zakuwac 18:36 Wypraszam sobie, szkola policealna skonczona :P bez zadnego wysilku, mam prace :P

Gość Collider
Dlatego badamy ten tunel czasoprzestrzeni w odbycie dziadka żeby móc cofnąć się w czasie i zaliczyć semestr

Gość gość
napiszesz w końcu na czym polega to twoje psychiczne cierpienie? Poza tym, że chyba myślałaś, że na studiach nie trzeba się uczyć?

Gość gość
Na zaoczne idź, tam sa ludzie w roznym wieku

Gość Collider
Nie jestem idiotą! Przestańcie do mnie mówić, jak do idioty, bo ja wiem, że na studiach trzeba się uczyć! Nie jest Wam mnie żal? Chcielibyście być na moim miejscu? Cierpienie polega na tym, że widzę, że zmarnowałam sobie życie, że czas ucieka, że moi rówieśnicy już obrobili dyplomy licencjata lub inżyniera. Za drugim razem miałam na studiach same 4 i 5, miałam dwa egzaminy na pierwszy semestr, jeden zdałam na 5, drugi zdałam na 2. Mogłam ten drugi jeszcze poprawić, ale załamałam się psychicznie, stwierdziłam, że nie dam rady dalej. I skończyło się.

Gość gość
Na historie to sie idziesz polansowac a nie uczyc :P Wiem,bo widzialam kto odemnie z LO tam poszedl Jak nie masz czym - odpadasz

Gość gość
Popraw tę szkołę, to małe wyzwanie na początek, jak mu podołasz, to od razu podskoczy ci samoocena i zobaczysz, że jesteś w stanie coś jednak osiągnąć.

Gość gość
albo to jest prowokacja albo idealny przykład kujona który nagle zderzył się z rzeczywistością i okazało się, że każdemu może się czasem noga podwinąć

Gość Collider
Nawet jeżeli bym poprawiła, to i tak by mi się humor nie poprawił, bo przecież ta szkoła to dla mnie zawodówka-przygotowuje do zawodu. Wstyd mi było, że do niej chodzę. Mnie się zawsze wydawało, że jestem stworzona do rzeczy wielkich.

Gość gość
najwyraźniej nie jesteś skoro "załamałaś" się przez jeden zawalony egzamin. Pewnie nawet nie wiesz dlaczego go zawaliłaś

Gość PannaJoanna23131
I na tym Twój problem polega, może Twoje ambicje są zbyt wygórowane, a zaczyna się od małych rzeczy, czasem od zera

Gość gość
po zawodowce jest praca

Gość PannaJoanna23131
Zresztą nawet wielcy ludzie nie od razu osiagneli wiele, poczytaj sobie ich biografie czy od razu byli okrzyknięci geniuszami, czasem latami musieli pracować sobie na reputacje, a Ty chcesz wszystko osiagnać od razu.

Gość Collider
Dlaczego wszyscy ludzie znajdują sobie jakieś miejsce na ziemi, znajdują swoją niszę, a ja nic nie mogę znaleźć?! W czym jestem gorsza?

Gość gość
może na niczym się nie znasz i wydaje ci się, że pozjadałaś wszystkie rozumy chociaż na niczym się nie znasz i złapaś 2 już w pierwszym semestrze?

Gość gość
Broniłam cię przed hejtem, ale widać, że jednak chyba nie było warto, panienka się znalazła, co patrzy z góry na ludzi w szkołach policealnych, a sama osiągnęła mniej, niż nawet ci pogardzani przez nią oni, bo nawet nie mogła zdać takiej szkoły

Gość gość
Jak komus byly tylko dziwki w glowie i slabo sie uczyl w liceum to szedl na historie :D jak mozna tego nie zdac? :D najgorsze tlumoki i imprezowicze to koncza.....

Gość Collider
Dziękuję za pocieszenie. Co mi zostało? Mam tylko się pogrążyć w rozpaczy? Czy nie ma dla mnie miejsca w społeczeństwie?

Gość gość
ludzie, to jest prowokacja tej co zawsze szlocha

Gość gość
Liceum to też szkoła

Gość gość
Dlaczego wszyscy ludzie znajdują sobie jakieś miejsce na ziemi, znajdują swoją niszę, a ja nic nie mogę znaleźć?! - serio myślisz, że tylko Ty jedna masz takie problemy? wyobraź sobie, że nie :)

Gość gość
nie trzeba mieć zdanej matury, żeby zapisać się do szkołypolicealnej dla dorosłych- polecam kierunki medyczne w Plus Edukacji we Wrocławiu: asystentka czy higienistka stomatologiczna, opiekunka dziecieca czy opiekun medyczny. nauczyciele sa egzaminatormai OKE i porządnie nauczą by każdy zdał egzamin pisemny jak i praktyczny. fajne maja tez pracownie-jest unit stomatologiczny i wszelkie niezbędne narzędzie co się nimi pracuje już w prawdziwym gabinecie u dentysty.

@Collider , a masz jakąś pasję? Jesteś w czymś dobra? Wiesz, zdradzę Ci sekret. Nie musisz mieć szkoły, by mieć pracę. Wystarczy trochę własnego wkładu, chęci i ciekawe zainteresowanie które będziesz potrafiła potem dobrze sprzedać :) Nie ma co się załamywać, wiele osób które osiągnęło sukces było bez szkoły. Jak i na odwrót - wiele osób ze szkołą, nie osiągnęło żadnego innego sukcesu. Tu nie ma reguły.

Gość Sanda09
Moze nie trafilas na odpowiednich ludzi, ktorzy mogliby Cie zaciekawic swoja wiedza? To tez czesto niszczy motywacje do nauki :( ja po liceum poszlam do szkoly progres na technika uslug kosmetycznych, stwierdzilam, ze studia niewiele wiecej mi dadza a wole miec technika i zrobic pare dodatkowych kursow. Teraz mam swoj maly salonik i zarabiam wiecej niz nie jedne kolezanki po studiach :D

Gość gość
MOŻE WARTO ZAPISAĆ SIĘ DO LICEUM DLA DOROSŁYCH. same pozytywne opinie słyszałam o Plus Edukacji we Wrocławiu. ucza spoko nauczyciele i nie jest trudno wszystko zaliczyc.