Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oszkaa jesteś?

Polecane posty

Gość gość
on ją naprawde traktuje jak swoja prywtana osobista rzecz bo ciebie tu nie bedzie to ona tu nie ma prawa byc?! ty sie lecz mizoginie, najlepiej ja na lancuch w oborze przywiaz i na nic jej nie pozwalaj tak jak prawik mowil i karm ja kiszonka ochydny smierdzielu

Gość gość
współczuje jej:o

Gość gość
mój były taki był zaborczy:o na nic mi nie pozwalał, ciągła kontrola powiedziałam sobie nigdy więcej!!!

Gość gość
błaaaagaaaam!!! skończcie pisac o tej jeebanej podrobie faceta w rurkach bo mnie szlag jasny trafi zaraz koniec k***a tematu! rozejsc sie!

Gość gość
zróbcie sondę:D

Gość gość
neptyk pamietaj ze to oszkaa jest tutaj boginia a ty przy niej jestet tylko pyłem marnym, ale chyba o tym zapominasz bo d**e wyzej masz niz srasz

Gość gość
zamknac ryje juz

Gość ZAMYKAM TEMATT
sonde ktora sfalszujesz i bedziesz na siebie glosy napierrdalal szkoda czasu na ciebie trampkowcu rurkowaty

Gość gość Neptyk
oszkee mam tylko dla siebie a wy przegrywy pogadajcie sobie w kółku o swoim przegranym życiu :D

Gość gość
zapomnijcie o mnie

Gość gość
wy jestescie jeszcze bardziej przegrani literkowy zwiazek na pokaz - widac wlasnie jacy szczesliwi jestescie :D

Gość gość
ona i tak stad nie odejdzie uzalezniona na maxa tyle ze bedzie zgrywala ze jej tu nie ma i chowala sie pod gosciem

Gość gość
pycha przez Ciebie przemawia neptyk, pycha! możesz się wywyższać, ale kiedyś będziesz poniżony, a kto na ziemi cierpi i jest poniżany, ten będzie kiedyś wywyższony. Oszkaa taka dobra dziewczyna, do kościoła chodząca, wierząca, dziewica doślubna, a wzięła sobie takiego palanta Niech Bóg Cię ma w swojej opiece Oszko, byleby cie tylko ten dewiant nie sprowadził na drogę grzechu. Ale wybaczam Tobie, przemyśl swoje życie i postępowanie i nie grzesz więcej

Gość Nepek
Nic tu nie pisałem

Gość gość
Neptyk nawróć się, ta twoja pycha, ta szczęśliwość na pokaz to oznaka prawdziwego szczęścia, bo prawdziwa miłość nie szuka poklasku. Szatan ma twoją duszę, coraz bardziej błądzisz, ale oszkaa to dobra dziewczyna może cie naprostuje, idź się wyspowiadaj i miej miłość w sercu, a nie na pokaz. Kochaj bliźniego, a nie nienawidz go. Bo dziś ty moze jesteś na górze ale jutro możesz być nikim, upaść na dno, znaleźć sie na ulicy, wtedy zostaniesz sam. Prawdziwie dobre serce poznaje się po tym gdy potrafi nadal być dobre gdy mu się powodzi, a nie żeby się chwalić czy wywyższać. Więcej pokory synu

Gość gość
Kochajcie się, bardzo się Kochajcie, wspierajcie się szanujcie nawzajem, ale dla siebie, a nie na pokaz. :)

Gość gość
tu to jednak ograniczenie umyslowe jest:Dlaska wstawia gola piesde i fotki geby zeby sie chyba dowartosciowac:Dto trzeba byc dopiero desperatka:D

Gość gość
ale jakim desperatem trzeba byc by na taka ultradesperatke poleciec :D:D:D:D