Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powinna być kartoteka z facetami którzy chlaja piwo

Polecane posty

Gość gość

ze zdjęciami. wtedy żadna z nas by was nie chciała poznawać. a tak to dajemy szanse, a może zrobi to dla mnie i rzuci to piwo ale nie. jeszcze my jesteśmy złe bo przecież koleżanki i koledzy go akceptują. k***a mac. potem się zakochujesz w takim co tu dużo mówić alkoholiku i z normalnej laski robi się wrak który rzuca przeklenstwami bo już nie może wytrzymać tego syfu.

Gość gość
co tam jest bo nie otwiera się. ?

Gość gość
No to ja nie wiem chyba by 95% polskich mężczyzn się tam znalazło :-D

Gość gość
Oj bardzo dużo młodych facetów popija browarki , mój na szczęście nie lubi piwa. Natomiast lubi z kolegami jim beam 'a się napić. Ja czasami się napoje winka ale bardziej jestem anty alkoholowa. Współczuję uzależnionym.

Gość gość
chodzi mi o facetów którzy trzaskaja codziennie lub co drugi dzien minimum 3. alkoholicy. snierdzicie piwskiem. nie nawidzę was

Gość gość
Ja bardzo rzadko raz na kilka miesięcy się napije.

Gość Michał121212
Mnie conajmniej dwie wyzwaly id dziwolagow, gdy dowiedzialy sie, ze nie pije alkoholu...

Gość gość
Michał skoro otaczasz się jakimiś alkoholiczkami bez odpowiednich wzorców to się dziwisz??

Gość gość
Dlaczego ich autorko nienawidzisz? Masz kogos takiego wśród swoich najbliższych?

Gość gość
Znam czterech facetów, jednym jest mój ojciec. Pije jedno piwo co dzień lub co drugi dzień. Jest agresywny i nie fajny. Drugi to mój ex. Piwo raz na kilka dni, psychiczny egoista. Trzeci to mój obecny pije każdego dnia jedno piwo, a czasem dwa, jest spokojny i fajny, czwarty to mój kolega, pije codziennie dwa piwa, jedno do obiadu drugie do filmu albo do snu, jest spokojny, miły,wiem również, że piwo jest dla niego trochę antydepresantem. Także mając wybór normalny pijacy facet czy bezduszny abstynent wybiore pijaka.

7:34 jedna jest curka prezesa jednego z bankow, ale gdy mi to powiedziala to miala 19 lat... ciekawe jak teraz by szczekala. :)

Gość gość
Michał a ile teraz ma? To ze jest córka prezesa nie czyni ja kimś lepszym od córki sprzedawczyni w sklepie. Poza tym dzisiejszą młodzież i ich rodzice którzy chyba się nieninteresuja swoimi dziećmi - szkoda gadać.

Gość gość
Michał poza tym dziwolagiem może i jesteś ale to z alkoholem nie ma nic wspólnego. Spójrz na awatar i opis pod Nickiem :-)

8:30 teraz chyba 20, albo juz 21. 8:31 a co jest z miim awatarem i stopka nie tak? Jeden woli brunetki, a inny woli dziewice. A blona w avatarze pochodzi z wikipedii.

Gość gość
Nic. Tylko to zakrawa na wulgaryzm. A przecież to ma być intymne a nie tak wywalone Prawiku. Hehehe

Gość gość
tu autorka. miałam faceta który pił dziennie po 4 piwa albo 6 8 do 12. właśnie nadszedł kres związku bo koleś wybrał piwo