Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jej zachowanie jest normalne

Polecane posty

Gość gość

oststnio nie mogliśmy sie dogadać ale wkoncu przez jakis czas było dobrze , mowila ze kocha . Musiałem wyjechać na miesiąc i chciałem klarownej sutuacji czy znowu jestesmy razem , usłyszałem " nie wiem " . bylismy razem ponad 3 lata . Miałem i dalej mam duzo problemow wiec szukałem u niej wsparcia , dzwoniłem , pisalem. Moja mama bardzo chorowała , raz od niej usłyszałem : powinieneś sobie radzić samemu z problemami a nie przypierac mnie nimi do muru a raz nawet , po co do mnie dzwonisz ? Powiddzialem jej ze to nie ma sensu i wole to zakończyć , napisała : kocham Cie i czekam az wrocisz mimo wszystko . Moja mama chwile pozniej zmarła . Napisalem jej o tym , było jej przykro, zadzwoniła i powiedziała zebym jej dal znac kiedy pogrzeb . Po pewnym czasie napisałem datę i godzine i cisza , zero kontaktu . W widziałem kilka zdjeć ze całkiem niezle sie bawi . Czy to normalne ? Ja nawet na nic juz nie liczę mimo ze kocham ją dalej , ale mogłaby zapytać jak sie trzymam, cokolwiek . Czy mozliwe jest to ze jest jej baddzo głupio i nie wie jak sie zachować ?

Gość gość
Napewno nie jest jej glupio. Za to ty jestes nie madry bedac z nia. Znajdziesz po ukladana i inteligentna dziewczyne a z ta daj sobie spokuj. ...

Gość gość
Dlaczego jescze sie ludzisz? Laska jest denba egoistka, ma cie gdzies, nie ma klasy i nie ma zwyklej empatii. Im szybciej o niej zapomnisz tym lepiej dla ciebie. Zaslugujesz na kogos lepszego.

Gość gość
Po prostu ciezko mi uwierzyć ze po takim czasie razem mozna kogos tak potraktować . I ogolnie mi ciezko bo nagle zostałem kompletnie sam ...

Gość B82
Nie, to nie jest normalne.. A o miłości świadczą czyny, a nie słowa. Ciężko uwierzyć, że istnieją tacy ludzie jak Twoja była. Ale uwierz - lepiej być chwilowo samemu, niż z byle kim. Trzymaj się ciepło..

Szczerze to bardzo ci wspołczuje i myslę, że po tym wszystkim powinienes olać tą dziewczyne pomino, że ją kochasz...i nawet jak ona cie o tym zapewni. Bo niestety ale to co robi dowodzi czegos innego - tym bardziej ze nie znacie sie tydzien czy miesiac....ale na boga... 3 lata! Po takim czasie z reguły pary juz planuja razem zycie i są zżyci. Słuchaj...ja mojego narzecoznego obecnego ledwo znałam - bylismy razem moze z 2 miesiace jak zmarł mu ojciec. To ja po prostu nie wysiedziałam w domu i musiałam do niego jechac pomimo ze byli tam sami obcy ludzie - nie znałam nikogo z jego rodziny...po prostu chciałam tam byc...zeby nie był sam. Pomóc cos pozałatwiac...chociaz potowazyszyc i potrzymac go za rękę. Nie wyobrazałam sobie aby go zostawic na noc samego w pustym domu...!!! Uważam, że powinienes zamknąć ten rozdział i nie użalać się nad tą kobietą. Wazne abys godnie pochował mame, czuł sie dumny ze pozałatwiałes wszystko sam - pozamykaj wszystko na ostatni guzik i po prostu pożegnaj mame jak przystało i rozpocznij nowy etap! Zacznij robic cos dla siebie....z upływem czasu to docenisz, poznasz kogos na pewno. Nie warto marnowac sobie zycia na kogos tak nieempatycznego i nieczułego jak ta kobieta. Serio. Gdyby jej zależało to byłaby teraz z tobą lub gadalibyscie godzinami przez telefon jesli faktycznie ma daleko i juz niechce jej sie tyłka ruszyc i przyjechac do ciebie... uwierz mi gdyby cie kochała i jej zalezało to nie patrzyłaby w tej chwili na to czy jestescie oficjalnie razem, czy sie popśtykaliscie czy nie...jak sie dzieje krzywda osobie która sie kocha to nie ważne ze minute temu była kłótnia!

Na pocieszenie napisze ci jeszcze tyle...że kobiety sobie cenia takich facetów jak ty... którzy potrafia chociazby napisac czy rozmawiac o problemach i o tym co ich boli. Wiem, że jest ci bardzo ciężko. Ale wazne abys szybko wrócił do codziennosci i nie rozmyslał nad tym wszystkim w kategorii "zostałem sam" - zycie leci dalej...nie jestes sam - moze teraz ci sie tak wydaje ale spotkasz na swej drodze jeszcze kogos na pewno. Teraz wszystko ci sie wydaje takie ciezkie i nie do przeskoczenia...ale daj sobie czas aby sie to wszystko poukładało, zeby minął żal i totalny smutek. Wypłacz się jeśli trzeba...na pewno ci ulży, przespij sie. Nie warto marnowac zycia na zamartwianie sie nad tym, że ktos jest nieludzki i fałszywy. To tylko problem tej kobiety... nie zasługuje na takiego faceta jak ty. Trzymaj się ciepło i walcz o siebie!!!

Gość gość
Dziekuje

Gość gość
Zle bo nie wierze w to wszystko i tyle

Gość gość
Ale dam sobie rade

Wiem, nierealne ci sie to wszystko wydaje i chyba aż tak jeszcze to do ciebie nie dotarło co? Po pogrzebie bedzie już tylko z górki. Nie możesz spać czy jesteś nocnym markiem.... ?

Gość gość
ona zła a ty ideał zapewne ,jak wiekszosc facetów

Gość gość
To nie jest tak ze ja chciałbym zeby przyleciała i mi powiedziała ze kocha i ze wszystko juz bd ok . Chciałbym zwykle najzwyklejsze : hej , jak sie trzymasz ? Bo po prostu nie chce myslec o tym ze niektórzy ludzie moga miec mniej uczuć niz zwierzęta .

Nooo dokładnie...chodzi o najzwyklejsze "hej jak sie trzymasz?". Uważam, że skoro dziewczyna napisała mu ostatnio ze go kocha i maja jednak jakis kontakt....to w takiej chwili jesli jest człowiekiem powinna sie zachowac jak kobieta z klasą...jesdnak oni byli ze sobą długo i maja nadal kontakt... przeciez chłopak nie oczekuje kontaktu ze strony dziewczyny z która nie jest i nie utrzymuje żadnych kontaktów. Mnie tez by się rozchodziło w takiej sytuacji. Nawet ostatnio moja mama miała wylew...miałam spotkac sie z kuzynką i jej odmówiłam i napisałam jej że jest taka i taka sytuacja i nie dam rady bo musze jechac do szpitala. Wiecie jak mi się rozchodzi do tej pory i nie do pomyślenia jest dla mnie, że ani już mi na tego smsa nie odpisała ani do tej pory nie odezwłąa sie...zaptac jak sie mam ja, jak sie ma moja mama...juz nie mówie o zaproponowaniu pomocy.... tylko o jakimkolwiek zainteresowaniu czyms i kims wiecej oprócz własnego czubka nosa. To jest przykre...bo człowiek niektórym ludzią uchyliłby nieba i pomogł...a ci mogliby zrobic tak niewiele...zapytac tylko jak sie trzymamy czy cokolwiek...tak niewiele a jednak dużo.

Gość gość
Dokładnie