Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość na kawie

gdy kobieta chodzi po domu jak osa i chce żądlić

Polecane posty

Gość gość na kawie

jest na podniesionym ciśnieniu , drażliwa i poddenerwowana to znaczy , że ma wielką ochotę na seks i tak należy to odczytywać drogie panie was należy rozumieć na odwrót i tego faceci często nie rozumieją

Gość gość
ja bym powiedziala, ze raczej czuje sie wtedy niedoceniona, "niedotulona", brak mi czulosci i milosci

Gość gość
Raczej ma okres

Gość gość
Ja tam się zgadzam :-D

Gość gość
zdecydowanie okres się zbliża :) Jak ma ochotę na seks i tak się zachowuje to zdecydowanie jest perdolnięta i uważa się za siódmy cud świata chociaż tak zdecydowanie nie jest :D i w głębokiej świadomości do niej to dociera.

Gość gość
hehe dobre :D

Ale bredzisz. Jakby kobieta miała w takim momencie ochote na seks to już dawno by się to oddbyło... ale faceci po prostu nie umieją sobie z nami porazić, nierozumne istoty...niczego się sami nie domyślą - nawet jak się mówi wprost - nawet jak widać powyżej - autor i miliony innych facetów zamiast przyjąć gorzką prawde na klatę (że coś przewinili albo kobieta ma zły dzień bo...) to wolą sobie to tłumaczyć na milion innych sposobów - a że okres, a że to kobieta, a że ma ochote na seks, a że jak mówi nie to znaczy tak... WIDZICIE TYLKO TO CO CHCIELIBYŚCIE WIDZIEĆ.

Gość gość
o własnie