Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

baron pacnerny

Powróżę z tarota

Polecane posty

Jestem wróżem z wieloletnim stażem i mam na swoim koncie wiele sukcesów. Przewidziałem wynik wyborów, wiedziałem, co się stało z Ewą Tylman, wywróżyłem też, że nie będzie kontynuacji "Czterech pancernych". Jeśli macie jakieś pytania, chętnie na nie odpowiem. Stawiam tarota, wróżę z fusów i szklanej kuli. Energetyzuję, zdejmuję klątwy, rzucam uroki, robię orgonity. Zapraszam :classic_cool:

Gość gość
Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 18 °C, wiatr płn.-zach., 13 km/h, wilgotność 65% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: wtorek, 09:04 Prz

Gość gość
Lotnisko Namysłów Lotnisko Namysłów Państwo Polska Województwo opolskie Miejscowość Krasowice Typ wojskowe, rozformowane Strefa czasowa UTC +1 Wysokość 150 m n.p.m. Drogi startowe Kierunek 09/27: trawa, 2000×80 m Położenie na mapie województwa opolskiego (Przełącz na mapę Polski) Mapa lokalizacyjna województwa opolskiego Lotnisko Namysłów Lotnisko Namysłów Ziemia 51°03′51″N 17°35′12″E Lotnisko Namysłów znajdowało się na zachód od Namysłowa, w pobliżu miejscowości Krasowice (Kraschen) i bliskim sąsiedztwie miejscowości Niwki (Niefe), Przeczów (Prietzen) oraz Smarchowice Śląskie (Windisch Marchwitz). Spis treści 1 Dane lotniska 2 Historia lotniska 3 Komendanci lotniska 4 Zobacz też 5 Przypisy