Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowa miłość na starą miłość. Pomoże czy nie?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli komuś się udało to dajcie znać bp ja nie mam już sił tak żyć :)

Gość gość
Nie. Trzeba odcierpiec swoje. To sie nazywa zaloba po milosci. Jesli nie przejdziesz procesu, bedzie on w tobie na zawsze jak drzazga pod pazokciem. Zagluszanie zaloby inna miloscia to zly pomysl.

Gość gość
To ile taka żałoba może trwać?

Gość gość
Mi się udało. Ale już dawno tamto próbowałam zakończyć, jednak nie miałam sił bo kochałam, mimo że mnie źle traktował. Wyjechałam na wyjazd firmowy, tam była jedna przykra sytuacja z którą zadzwoniłam do niego. Jego reakcja pokazała mi jak mało dla niego znaczę. A z opresji wyciągnął mnie nowo poznany kolega z pracy. Więc w piątek jechałam zakochana w tamtym, w niedzielę wracałam zauroczona w drugim. Ten drugi dziś jest moim mężem. Widocznie tamto uczucie było złudzeniem (walczyłam z nim 3 lata), skoro jednego dnia nagle zniknęło.

Gość gość
Plan dobry ale z realizacją może być kiedy jak nie dopuścisz nikogo do siebie

Gość gość
Widocznie tamto uczucie było złudzeniem (walczyłam z nim 3 lata), skoro jednego dnia nagle zniknęło. x To nie Twoje uczucie do niego było złudzeniem, tylko jego uczucie do Ciebie. Nic dziwnego, że zniknęło przy kimś, kto Cię potraktował z należytym szacunkiem i miłością.

Gość gość
Nie. Musisz swoje wycierpieć i odczekać pewien czas. Nie wiąż się z nikim, bo Ci to przejdzie i zranisz druga osobę.

Gość gość
ja juz mysle o nim prawie 3 lata .nowa milosc pomaga.