Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z chłopakiem

Polecane posty

Gość gość

Mam 22 lata moj chłopak 24 jesteśmy razem od prawie 2 lat. Niedawno byliśmy na imprezie u mojej koleżanki na którym była dziewczyna w której jak się dowiedziałam podkochiwał się w technikum (bez wzajemności ) przez całą imprezę patrzył tylko na nią mimo że nie dawał tego po sobie poznać potem po imprezie podczas powrotu do domu cały czas był zamyślony a jak pytałam.O czym tak myśli.To powiedział że o niczyn. Po powrocie do domu domu kiedy ściągnąłem sukienkę on nagle niespodziewaniewanie żucił mnie na łużka bez słowa i zaczęliśmy uprawiać seks ale było inaczej niż zwykle ani razu mnie nie pocalował w usta tylko pozycję od tyłu tak jakby nie chciał patrzeć na moją twarz tylko myslał o niej na koniec skoonczył mi coprawda na twarzy ale nawet na mnie nie patrzył.Teraz minęło kilka dnie ale cały czas chodził taki zamyślony i jakby przybity wydaje mi się że wolałby być z nią niż ze mną. Czyżby znowu się w niej zauroczył do tej pory nie było z nim żadnych problemów. Nie wiem co robić czuję się z tego powodu tarochę przybita czy mogę zrobić coś żeby o niej zapomniał o znowu zauroczył się we mnie. Co proponujecie może kupuę jakaś fajna bieliznę i zrobię takaką romantyczną kolacje przy świecach ??

Gość gość
brzydka jestes, tamta jest lepsza.

Gość gość
Ale w tym problem że ja nie jestem brzydka chodzę na fitness i wogólne ale on myśli oStatoil tylko o niej