Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śluz rzadki, przezroczysty z białymi grudkami!!!

Polecane posty

Gość gość

Cykle mam 32 dniowe teraz jest 17 dzień cyklu a mój śluz jest przezroczysty, rzadki i z białymi grudkami. Pierwszy raz tak mam, co to może oznaczać? :'(

Gość gość
Poroniłaś

Gość gość
Jak m poronieniłam? To raczej byłaby krew a nie taki śluz

Gość Eeeeeeeeeeeeeee
GRZYBICA POCHWY Wiem co mówię mam to samo teraz. Idz do gina i to szybko.

Gość gość
Śmierdzi ci z pochwy?

Gość gość
Nie śmierdzi. Przez co mogła powstać ta grzybica??

Gość gość
A nie jest to jakiś objaw ciąży? Czy w ogóle można być w ciąży jeżeli okres jest w terminie i jest obfity a kochałam sie z partnerem dwa dni przed okresem bez zabezpieczenia, już miałam dwa okresy i były w terminie i obfite. Od tamtego czasu już sie nie kochaliśmy, można ciąże wykluczyć?

Gość gość
gość 2014.02.13 u mnie biały grudkowaty śluz był raz objawem grzybicy pochwy. Wyleczyłam ją na szczęście dość szybko - dostałam od lekarza globulki i chyba po trzech globulkach była już poprawa. Potem przez jakieś 2 miesiące łykałam Lacibios Femina - probiotyk, który ma bardzo dużo korzystnych bakterii i wpływa zarówno na mikroflorę układu pokarmowego oraz moczowo-płciowego kobiety, zapobiega infekcjom, przywraca odpowiedni odczyn w pochwie.

Gość gość
ja złapałam grzybka przed samym zajściem w ciąże a raczej nawet mogę powiedzieć że był to pierwszy objaw ciąży

Gość gość
Idź się zbadaj, póki jeszcze można to szybko i tanio wyleczyć.

Gość gość
Czy to może oznaczać że jestem w ciąży? :( Mam nadzieje ze to grzybica niż ta ciąża...

Gość gość
Pójde już jutro do ginekologa :) chce szybko wyleczyć ta grzybice!

Gość gość
jesli byl sex, byla sperma itp to jest szansa ze w ciazy jestes. ale radzila bym sie zapisac do gina i nie wspolzyj bo zarazisz partnera

Gość gość
serowate upławy najczęściej oznaczają zakażenie grzybicze, czyli inaczej drożdżycę. Zakażenie takie może powstać np. w skutek antybiotykoterapii, wyjałowienia pochwy w skutek irygacji, częstych kąpieli w basenie lub mocno chlorowanej wodzie, a także zakażenia przez partnera (mężczyźni niemal zawsze nie mają objawów zakażenia drożdżycą, a są nosicielami). Ta infekcja musi zostać dokładnie wyleczona przez lekarza, inaczej ma silne tendencje do nawrotów. Leczeniem powinni być także objęc***artnerzy seksualni - nawet jeżeli nie mają objawów

Gość gość
Seks był bez zabezpieczenia ale przerywany dwa dni przed okresem. I dwa okresy miałam w terminie i dość obfite

Gość gość
sex przerywany to zadna antykoncepcja!! idz do lekarza lepiej

Gość gość
Tak wiem że to żadna antykoncepcja... Boje się że to może być ciąża, ale czy zarodek utrzymał by sie jeżeli wystąpiły dwie silne miesiączki