Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem hetero a mam faceta

Polecane posty

Gość gość

Wiem posadzić że to żart jestem hetero mam 29 lat i mam chłopaka razem mjeszkamy śpimy on mnie chyba kocha ja go nie ale nie mamam nikogo innego. Podczas seksu zamykam oczy i wyobrażam sobie że to dziewczyna ale i tak nie sprawia mi to przyjemność. Wiem pewnie powiecie że to prowokacja ale niestety nie dam nawet nie wiem co o tym myśleć gdyby zainwestowała się mną jaka kolejek dziewczyna to bym go zostawił bez słowa lubuę go ale nie kocham. Moja sytulacja wygląda tak od najmłodszych lat nie miałem powodzenia i dziwczat w wieku 20 lat zaczołem się zastanawiać dlaczego tak jest i patrzeć na innych facetów co w nich może takiego być czego nie ma we mnie. Parę lat piarę lat później przeszedłem poważne załamanie nerwowe (strata rodziców ) bardzo potrzebo wałem kogoś bliskiego na portalach randkowych nic nie mogłem znaleźć (zresztą szukam od wielu lat i do tej pory żadna nie chciała się nawet umówić ) a koleżanki z pracy mną gardziły. Byłeb bardzo załamany i pewnego razu zapisałem się na portalu dla gejów i pierwszy raz w życiu poczułem że komuś na mnie zależy miałem bardzo duże powodzenie wszyscy byli dla mnie mili umówiłem się z kilkoma aż w końcu z jednym zostałem na dłużej ten toksyczny związek trwa od 3 lat jestem strasznie nieszczęśliwy Lubie go zawsze pamiętać o mochronie urodzinach imnieninach kupuje prezenty razem chodzimy do kina na zakupy (przy ludziach udajemu kumpli) chce z tym skończyć bo nie mogę już więcej uprawiać z nim seksu ale boję się że gdy to zrobię znów zistane sam jak palec bo żadna kobieta nie chce nawet na mnie spojrzeć. Myślałem kilka razy nawet o samobustawie chyba nie ma większej ofiary losi ode mnie. Co mam dalej zrobić ze swoim życiem ?? Chciał mieć chodź jeden raz dziewczynę ale nie chce żeby zrobiła to bo jej zapłacę chce żeby komuś na mnie zależało