Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iga1975

Powiedzcie czy dobrze jem

Polecane posty

Gość Iga1975

Witam Muszę zrzucić 40kg , choruję na tarczycę i po ciązy mam jeszcze chorobę Graevsa i Basedowa , wiem że musze przyjmować około 1700 ,1800 kalorii dużo białka , w mojej chorobie mam obrzęki nie tylko na kostkach u nóg ale i puchną mi palce. Wyeliminowałam od 3 dni tłuszcz zwierzęcy , używam olej kokosowy lub olej ryżowy. Wczorajszy jadłospis śniadanie : omlet z dwóch jajek z ćwiartką papryki czerwonej i ćwiartką pomidora plus mała bułka grahamka. II śniadanie: szklanka mleka Obiad: Połowa udka z kurczaka (nie pałka) bez skury pieczona w piekarniku , jeden mały ziemniak, 4 pieczarki i troszkę papryki czerwonej. podwieczorek : nektaryna plus małe jabłko kolacja: mała bułka grahamka z masłem benecol i białym serem . Plus 2 litry wody wypijam. Dzisiaj . Śniadanie : to co wczoraj na kolacje. II śniadanie : pół grejpfruta Obiad : 2 płaskie łyzki ryżu brązowego z warzywami z patelni Podwieczorek: nektaryna , pół jabłka Kolacja chyba będzie też biały ser z bułką. Iga 1975 dziś [16:55] bez skóry miało być

Gość gość
Kobieto. Skoro musisz zrzucić aż tyle, to jesteś chorobliwie otyła. To niebezpieczne dla Twojego zdrowia. Nie pytaj anonimowych osób w internecie tylko skonsultuj się z PORZĄDNYM dietetykiem. Niech ci ustali dietę, rozpisze posiłki na kilka tygodni.

Gość Iga 1975
Byłam u dietetyka ale dieta którą mi zalecił jest bardzo droga. Po drugie , wiem że jestem otyła , nie jadłam dużo tylko bardzo nieregularnie zaczynając od 12 rano.