Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dorosłe dzieci rozwiedzionych rodziców

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do osób, których rodzice rozwiedli się gdy byliście już dorośli, albo prawie dorośli. Dla małych dzieci rozwód rodziców to w większości przypadków trauma, ale ciekawi mnie co czują i myślą na ten temat osoby, których rodzice rozstają się po wielu latach małżeństwa.

Gość gość
nic, przeciez dalej mam oboje rodziców, a ze nie chcą ze soba mieszkac to juz ich sprawa

Gość gość
lepiej sie rozstac,niz zyc jak pies z kotem.Mlodzi tego nie rozumieja,po latach kiedy wchodza we wlasne zwiazki,dopiero mysla logicznie.Tak wlasnie sie stalo ze mna,gdy sie rozstalem z zona.Corka miala 7l.Nienawidzi zony mojej obecnej,bo niestety manipuluje nia eks.Dzis minelo 8l i w dalszym ciagu nie ma dobrego kontaktu.Teraz jest tylko raz w miesiacu,i jest tak podla,ze mimo iz to moje dziecko,nie mam ochoty sie z nia widywac:O

Gość gość
Moi rodzice rozwiedli się jak miałam lat 11. Cieszyłam się, że wyprowadziliśmy się od ojca. W domu zapanował spokój. Teraz mam 21 lat i mam męża i dziecko

Gość gość
I naprawdę Wam to było takie obojętne, że rodzice się rozstają?

Gość gość
Mi nie było obojętne. Ja skakałam wręcz z radości. Ojciec alkoholik robił awantury i przeprowadzał meneli do domu, srał pod siebie, bił, poniżal