Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale dramat. Jestem w ciąży z kochankiem

Polecane posty

Gość gość

Jestem od 4 lat mężatką maz to pracoholik, pracuje od rana do wieczora. Znalazłam kochanka, faceta po przejściach, po nieudanym małżeństwie. Ma z tego związku córkę 8letnia. Zauroczył mnie, poczułam sie kochana i doceniana czego mi brakowało. Kilkakrotnie wylądowaliśmy w łóżku. Okres spóźnia mi sie tydzień dzis zrobiłam test. Jest ciąża. Nie wiem co robic. Dotarło do mnie ze chce byc z mezem mimo ze kochanek nieraz namawiał mnie bym odeszła i była z nim. Jak powiem mężowi to sie załamie strasznie go skrzywdzę, z drugiej strony kochanek ma prawo wiedzieć ze bedzie miał drugie dziecko. Jestem w matni.

Gość gość
czemu sie nie zabezpieczalas , liczylas na to ze ie zajdziesz ? , musisz pow kochankowi o ciazy

Gość gość
Nie spodziewałam sie ze moge zajść, nawet nie doszedł we mnie... Nie wiem co robic, jak nie powiem to moze maz sie nie domyśli on cały czas myśli ze to jego

Gość Badmen
... Nawet nie doszedł we mnie... To żart kurwo jedna? Chcesz wpakować gościa w dziecko?

Gość gość
glupia cipo spuscił mi się na brzuch i roztarł ręką po kroczu!!!

Gość gość
jak można zdradzać męża ja tego nie rozumiem to po co z nim jesteś wiem może się takie coś zdarzyć ale moim zdaniem powinno się takie coś skończyć rozwodem zdradziłaś męża czyli go zwyczajnie nie kochasz w prawidłowy sposób

Gość Badmen
Nie p*****l, zdradę można wybaczyć pod warunkiem że nigdy się do niej nie przyznasz. Stało się i huuj, życie toczy się dalej.