Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale mi się chce seksu, mam całą mokrą!

Polecane posty

Gość gość

Aż leci ze mnie... Związek mi się wali, on juz coraz rzadziej się domaga.. Nie uprawiałam seksu 1,5 tygodnia! Mamy po 20 lat, jestem atrakcyjna, a on zachowuje się jak impotent. Mam ochotę na cos na boku.

Gość gość
Chcesz popisać? Może po tym pisaniu(albo w trakcie?) sobie rozładujesz napięcie? twa_mark@o2.pl

Gość gość
Sama przyjdzie do mistrza to jej wylize a jak nie bedzie nastepna

Gość gość
Powiedzcie mi czy to jest możliwe przetrwać w takim związku kiedy potrzeby seksualne są tak różne? Czy jest możliwość być wiernym? Zawsze byłam mu wierna, brzydzilam się zdrada, byłam pewna, ze tego nie zrobie, ale teraz? Odleciałabym..

Gość gość
Odp: Nie, to niemożliwe. I co byś sobie nie myślała to mówię Ci prawdę!

Gość gość
A nie możesz sama zainicjować stosunku ?? Faceci lubią gdy dziewczyna ma inicjatywę napewno cie nie pogoni :)

Gość gość
Nie, bo twierdzi, że za bardzo nalegam i to go zniechęca do mnie.

Gość gość
Po prostu ma problemy z ciśnieniem dyspozycyjnym i się gościu strach kontaktami, takimi spontanicznymi. Sprawdź czy nie bierze jakichś tabletek na potencję. Weźmie - gotowy. Nie weźmie - nie gotowy. proste.

Gość orgazm teraz
mamy to samo hobby

Gość gość
Jeśli macie tak różne potrzeby, prędzej czy później dojdzie do zdrady. Lepiej rozstańcie się teraz w spokoju. Taki związek nie ma szans na powodzenie.

Gość gość
To sie masturbuj i po problemie

Gość gość 11
Mogę ci pomóc. Spotkajmy się zadowolę cię. Możemy tak często. A faceta możesz mieć do kochania.Podaj namiary jakieś. Dużo ludzi tak robi.Takie czasy.

Gość gość
Jesteś głupią dziwką, jak chcesz skok w bok to z nim zerwij a nie z nim będąc będziesz się kurwić z innymi. Szmato jebana a żebyś zdechła.

Gość gość
9:40 jesteś żałosny doupku i pewnie ci nie staje

Gość Wyzwolona ja
Byłam w takim związku i uwierz że nie warto się męczyć. Facet ogólnie niewiele może zaoferować a jak już odmawia k****a to nie może nic. Taka rada starszej koleżanki. ;)

Gość gość
Moze i mu nie staje. Jest to bardzo prawdopodobne.

Gość Młody mąż
Jeżeli chcesz o tym porozmawiać to odezwij się do mnie na maila, mam podobną sytuacje tylko w drugą stronę, ja mogę co godzinę, a niestety moja 2-3 razy w tygodniu. domidominik93@o2.pl Napisz nic Cie to nie kosztuje, a tu pełno dzieciaków siedzi co sobie tylko szydzą.

Gość gość 11
Daj namiary aniele.Mój fallus wzniesie cię pod niebiosa skarbie:-*

Gość gość
Młody mąż to oszust i krętacz nie pisz do niego to d**ek podrywacz i szuja!!Każdy go tu zna.

Gość Anna 222244
Młody maż to oszust stary pryk nie pisz do niego koleżanko! !!Znamy go tu dobrze.

Gość gość 11
czekam na namiary skarbie.

Gość Wyzwolona ja
Chyba ktoś Cię tutaj nie lubi mężu młody. :D

Gość Młody mąż
Co wy wymyślacie.. Jestem tutaj ode niedawna może kiedyś ktoś się tak nazywał, ale mam 23 lata i na kafeteri siedzę może od miesiąca..

Gość Młody mąż
Wyzwolona ja, no właśnie nie wiem o co chodzi ;/ Nie mam pojęcia czemu coś takiego wypisują. Może faktycznie kiedyś ktoś się podpisywał w ten sposób...

Gość gość
Nie potrzebuje znajomości przez internet. Mam spore powodzenie i nie miała bym problemu znaleźć sobie kogoś. Nie jestem na to gotowa, wydaje mi się, że są to tylko fantazje. Miałam dużo okazji i za każdym razem mowilam sobie kategoryczne nie. Co do zerwania, mamy wspólne zobowiązania i nie jest to takie proste. Cala rodzina odwróciłaby się ode mnie, są bardziej za nim niż za mną.

Gość neken19
Ja to widzę w ten sposób - jeżeli Go kochasz, to porozmawiaj z Nim szczerze o swoich potrzebach, o tym dlaczego nie chce się z Tobą kochać. Jeśli było tak od początku, to współczuję. :/ Jeśli natomiast Go nie kochasz, to z Nim po prostu zerwij i znajdź sobie faceta z takim samym temperamentem jak Twój. Nie myśl o rodzinie, tylko o sobie. Trochę to dziwne, żeby 20-letni facet nie miał ochoty na seks przez 1,5 tygodnia, czy tam więcej. :o Ja mam 19 lat, mój chłopak 22 i mamy na siebie ochotę non stop. Może Twój facet ma jakiś problem... Porozmawiaj, na kafeterii Ci nikt nie doradzi, bo nie siedzi w głowie Twojego faceta. A skokiem w bok możesz tylko Go zranić. Pozdro. ;)

Gość gość
a nie myślałaś o tym, żeby pomóc sobie jakimś gadżetem erotycznym? Ja miałam podobny problem, powiedziałam chłopakowi i dostałam od niego w prezencie http://freetaboos.pl/czarny-wibrator-minority-p-1955.html Generalnie mamy luźne podejście do tego ale szczerze mówiąc teraz zaspokajam się kiedy chce i nie mam złych myśli o robieniu tego "na boku" Czasem nawet używamy go podczas wspólnych zabaw ;P