Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona000

Pytanie do kobiet które zażywały Duphaston

Polecane posty

Gość zmartwiona000

Po ilu dniach od odstawienia miałyście okres? Mam torbiel jajnika,nie miałam miesiączki 2 miesiace,lekarz zapisał mi na wywałanie 1 raz dziennie przez 5 dni,okres dostałam juz w 4 dzien stosowania.W nastepnym miesiącu brałam do 16 do 25 dnia cyklu,miesiaczke dostałam zaraz nastepnego dnia po odtawieniu.Potem poł roku stosowałam tabletki anty Elin,niestety torbiel sie nie wchłoneła,mało tego z prostej czynnosciowej któa na usg była czarna stała sie szara,endo....nie rozumiem tego.Znowu dostałam duphaston od 16 do 25 dnia.Wczoraj wziełam ostatnia tabletke .Tak wiec dzis mój pierwszy dzien po odstawieniu a miesiączki nie ma.Przedtem miałam dzien po albo w trakcie brania.Nie wiem co myslec.W ciazy nie jestem gdyż nie uprawiam seksu.Do ilu dni powinnam miec okres?Martwie sie :(

Gość gość
raz w zyciu bralam na torbiel, po 11 dniach przyszedl okres. nie wiem, moze u Ciebie organizm sie przyzwyczaił do nich?? nie znam sie :/ ale czlowiek do kitu sie po nich czuje, leb boli i mega zamulenie, wlosy tez mi po nim bardziej wypadaly. no ale torbiel sie wchlonela, bo z 70-90 dni bez okresu mialam